Onze gezellige camping in Drenthe verwelkomt u graag

Hebt u een caravan of een camper en zoekt u daarom naar een camping in Drenthe? Dan hopen we dat u even op onze website kijkt. Want op campingdeberken.nl zult u zien dat onze camping in Drenthe zeer gewaardeerd wordt. Het is een vier sterren camping in Drenthe en dat betekent dat het u aan luxe niets zal ontberen. Op iedere plek is een watertap en –afvoer aanwezig net als een elektra-aansluiting plus de mogelijkheid om uw televisie aan te sluiten. Wi-Fi is gratis als u op onze camping in Drenthe verblijft. Dus mocht u niet zonder het internet kunnen dan hoeft u ook dan niets te missen hier in Gasselte. Het is mogelijk om een chalet te huren die van alle gemakken is voorzien maar u kunt natuurlijk ook een comfortplaats huren. Deze plaatsen zijn zowel geschikt voor tenten, caravans als voor campers. Naast onze reguliere comfortplaatsen bieden we 32 speciale plekken aan die zijn voorzien van sanitair. Dat betekent dat u niet een wc en een douche hoeft te delen met anderen. U hebt er allicht geen zin in om met uw handdoek of een rol toiletpapier over een volle camping te lopen. Ook als u niet een dergelijke luxe plaats huurt zal dat niet nodig zijn want we hebben vele sanitaire voorzieningen over onze hele camping in Drenthe geplaatst. U hoeft dus nooit ver te lopen en het zal u aan privacy niets ontbreken.

Het zal u aan niets ontbreken op onze camping in Drenthe

Er zijn vele redenen om voor deze camping in Drenthe te kiezen. De hoge waardering tegenover lage prijzen is een goede reden. Maar misschien vindt u het veel belangrijker dat het voor u voelt alsof u er echt even helemaal uit bent. Weg van de drukte op uw werk of studie en weg van de mensen. Drenthe is dan de perfecte provincie daarvoor.

  • U mag van ons een ouderwetse gastvrijheid verwachten. We laten u met rust maar u kunt ook altijd komen genieten in onze brasserie,
  • Omdat u nu verblijft in de mooie Drentse natuur raden we het u aan om lekker te wandelen of te fietsen. Er is altijd wel een hunebed in de buurt te vinden,
  • Ook voor kinderen is er genoeg te doen. We bieden een keur aan speelgelegenheden aan op de camping in Drenthe voor kinderen tot 10 jaar.

Kies de plek waar u interesse in hebt door eerst de verblijfssoort te selecteren. Vervolgens kunt u de aankomstdatum invoeren gevolgd door de vertrekdatum. Ten slotte geeft u aan met hoeveel mensen u op de camping in Drenthe wilt verblijven waarna we een voorlopige prijsopgave tonen. Gaat u daar akkoord mee? Neem dan telefonisch of per mail contact met ons op zodat u de plek op deze camping in Drenthe kunt boeken. Dan kan de voorpret pas echt beginnen!

De ANWB heeft ons beoordeeld met maar liefst een 9,4!

Wilt u graag nog wat meer informatie over de camping in Drenthe? Wilt u enkele sfeerimpressies opdoen? Bekijk dan de diverse fotoalbums op de site of maak een virtuele toer over de camping. U bent van april tot en met september van harte welkom. Blijft u graag op de hoogte van het laatste nieuws? Abonneer u dan op onze gratis nieuwsbrief. Op de website kunt u alvast een programma bedenken. Zo kunt u heerlijk wandelen en fietsen in de omgeving, u kunt paardrijden en er is een bekende dierentuin in de buurt. Breng een bezoek aan de metropool van het noord, Groningen, of bezoek het Drents Museum in Assen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn