Textieldruk gebruiken wij voor uw bedrijfskleding

Bij vkprint.nl zit u goed als u op grote schaal kleding wilt laten bedrukken. Wij staan namelijk voor u klaar met een keur aan druktechnieken waarmee we promotieartikelen, bedrijfskleding en relatiegeschenken kunnen voorzien met de gegevens die u aandraagt. Voor het bedrukken van kleding gebruiken wij voor nauwkeurige en kleine details vlakzeefdruk. Voor het drukken op grote schaal gebruiken wij textieldruk. Het is daarom een goedkopere optie ook al werken wij zeer nauwkeurig en zal de kwaliteit er ook zeker niet onder leiden. Bekijk de portfolio op de website want daar vindt u voorbeelden van producten die we in het verleden hebben gerealiseerd. Een groot deel is door middel van textieldruk tot stand gekomen. Zoekt u naar bedrukbare mokken, sleutelhangers, ballonnen of een totaal ander object? Ook dan kunnen we u vast en zeker verder helpen want we beschikken aldus over een keur aan technieken. Denk naast textieldruk ook aan andere vormen van de zeefdruk, aan transferdruk waarbij stickers worden aangebracht of aan sublimatie. Ongeacht de grootte van uw bestelling verwerken we de artikelen in hoge snelheid. Gaat het om een stuk of honderd shirts voor de sportdag van uw basisschool? Zoekt u naar overalls waar u het bedrijfslogo op kunt laten afdrukken? Of wilt u petjes uitdelen met uw bedrijfsnaam tijdens een jaarbeurs, conferentie of ander evenement? Laat VK Print dan uw opdracht uitvoeren met behulp van de textieldruk.

Dankzij textieldruk worden stoffen optimaal bedrukt

Het is u vast en zeker al wel duidelijk dat textieldruk een unieke zeefdruktechniek is, speciaal geschikt voor het bedrukken van allerlei stoffen, u kunt denken aan synthetische stoffen zoals polyester en nylon, aan katoen maar ook aan wollen kleding. Als voorbeeld kunt u bijvoorbeeld de volgende artikelen voorzien van uw gegevens met deze textieldruk:

  • Veiligheidshesjes,
  • Tassen en jassen,
  • Caps en petjes,
  • Maar ook T-shirts.

Zoals we al eerder aangaven is textieldruk geschikt om te gebruiken als het gaat om teksten, logo’s en afbeeldingen die niet al te klein zijn. Dat komt omdat textieldruk een lagere resolutie geeft dan vlakzeefdruk. Maar u wilt waarschijnlijk het logo of de afbeelding ook juist groot weergeven. Het is immers geschikt als reclamemateriaal. Mensen zijn wandelende reclamezuilen als u promotieartikelen zoals bedrukte shirts, tassen en petjes uitdeelt. Dankzij onze volautomatische textielcarrousel kunnen we 8 stuks kleding tegelijkertijd bedrukken waarbij er gebruik kan worden gemaakt van maximaal 6 verschillende kleuren. Naast al dit drukwerk kunnen we u trouwens ook op een andere manier van dienst zijn. Zo kunnen we al deze producten eventueel ook alvast assembleren. Uiteraard verpakken we het en verzenden we het direct naar de groothandelaar of de retailer als u dat wenst. Omdat u alles onder één dak vindt bij VK Print bent u absoluut geen dief van de portemonnee. We kunnen uw order ook een tijdje op voorraad houden voordat we het naar u toesturen. Handig als het gaat om presentjes voor kerst of een andere feestdag!

Wilt u hier graag meer over weten? Kijk dan op de site

Op de site leggen we bij iedere druktechniek in het kort uit hoe het werkt en welke producten geschikt zijn om door die techniek te worden bedrukt. U vindt tevens diverse afbeeldingen in onze portfolio en op onze speciale nieuwspagina laten we het u weten als we bijvoorbeeld nieuwe machines in gebruik hebben genomen. Vergeet dus niet om onze website te bookmarken tussen uw favoriete websites. Hebt u persoonlijke vragen of wilt u een offerte aanvragen? Stuur dan een e-mail of bel ons tijdens openingstijden even op. Op afspraak bent u trouwens van harte welkom in onze drukkerij in Harfsen, Gelderland.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn