Op wandelreis met Roy van Langen

Een wandelreis met Roy van Langen is een echte aanrader voor iedere wandelaar. Roy doet zelf al vele jaren aan buitensport en is sinds 2012 ook professioneel sportbegeleider. Hij organiseert nu al enkele jaren actieve sportreizen en doet dit nog steeds met veel plezier. Een wandelreis is een van de mogelijkheden die aangeboden wordt op de website. Hiervoor zijn verschillende opties mogelijk. Tijdens de wandelreizen verkent Roy met wandelaars meerdere landen in Europa. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de volgende landen:

  • Oostenrijk
  • Zwitserland
  • Liechtenstein
  • Italië

Voor uitgebreide informatie over de verschillende reizen kun je natuurlijk terecht op de website. Maar neem ook gerust contact op via de mail of de telefoon om vragen te stellen over jouw wandelreis. Dit is een snelle en handige manier om meer informatie te krijgen over de verschillende mogelijkheden. Ieder reisprogramma bestaat uit zeven dagen, waarbij gewandeld wordt door de bergen, van hut naar hut. De programma’s zijn uitdagend, maar ze worden zo opgebouwd dat je rustig in kunt komen. Dankzij de uitgebreide ervaring en kennis van Roy zal het programma zeer goed te doen zijn. Je ontdekt de mooiste wandelroutes en geniet van de mooiste uitzichten. Kortom, het wordt een onvergetelijke ervaring.

Bijzondere wandelreis door Oostenrijk of Italië

Op de website royvanlangen.nl vind je wandelreizen door Oostenrijk en Italië. Iedere wandelreis heeft wandelaars veel te bieden. Kies je voor de reis door Oostenrijk, dan ga je naar Rätikon. Tijdens het wandelen kom je echter ook door Zwitserland en Liechtenstein, wat het een heel afwisselend programma maakt. De wandelreis vindt plaats aan het einde van de zomer, waardoor het weer heel aangenaam zal zijn. Het is dan niet te warm en niet te koud, wat ideaal is tijdens het wandelen. Als het te zonnig is, raak je sneller uitgeput van het wandelen. Maar als het heel koud is, is een wandelreis natuurlijk wat minder comfortabel. Als je voor de reis door Italië kiest, ga je naar Valpelline. Tijdens de zevendaagse reis wandel je van onbemande hut naar onbemande hut terwijl je geniet van de prachtige natuur. Ook uitzicht op de Mont Blanc, Gran Paradiso en de Matterhorn zijn deel van het programma. De wandelreizen in Italië vinden plaats aan het begin van de zomer, nog net buiten het hoogseizoen. Hierdoor zal het nog lekker rustig zijn en bovendien ligt de prijs aanzienlijk lager. Met een kleine groep van maximaal acht personen en onder begeleiding van een international mountain leader ontdek je Italië op een bijzondere manier.

Wandelreizen voor de echte wandelliefhebbers

Wil je een onvergetelijke wandelreis meemaken, dan kunnen we de wandelreizen van Roy van Langen zeker aanraden. Iedere dag beleef je weer een mooi avontuur terwijl je door de bergen wandelt. Ook voor de natuurliefhebbers is het natuurlijk een echte aanrader. Iedere wandelreis is zo ingedeeld dat je rustig kunt wennen en steeds wat langer kunt wandelen. De eerste dag begint meestal rustig in het hotel en geeft de kans om de andere groepsleden alvast te leren kennen. De volgende dag begin je met een inloopdag. Dit geeft de kans om alvast te wennen en je bent op tijd terug in het hotel om de spullen te pakken voor de huttentocht die de dagen daarna volgt. Tijdens de wandelingen kom je door bossen, over toppen en door prachtige weidelandschappen. De vele uitzichten zijn het klimmen meer dan waard en je krijgt er echt een voldaan gevoel van. Neem contact op via de telefoon of mail om de mogelijkheden te bespreken of kijk op de website voor meer informatie. Je gaat met Roy hoe dan ook een onvergetelijke reis tegemoet.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn