Op zoek naar een goede tussenschoolse opvang?

Voor veel ouders is het niet mogelijk om hun kind op te halen in de pauze en vervolgens weer terug te brengen. Hiervoor heeft Kinderstralen de tussenschoolse opvang bedacht. Dit houdt in dat uw kind in de pauze op school blijft. De tussenschoolse opvang zorgt ervoor dat uw kind een moment van rust en ontspanning heeft en dat hij of zij zich volledig kan opladen voor het tweede deel van de schooldag.

Lunchen op school: overblijven voor iedereen

Lunchen op school (onderdeel van Kinderstralen) is de specialist in de tussenschoolse opvang van kinderen op basisscholen door heel Nederland. Elke schooldag zorgen de medewerkers van Lunchen op school ervoor dat 15000 kinderen in acht provincies in Nederland kunnen overblijven in de tussenschoolse opvang. De overblijfmedewerkers zorgen er elke schooldag voor dat elk kind zich even kan ontspannen en weer kan opladen voor het tweede deel van de schooldag. Lunchen op school vindt de pauze een belangrijk onderdeel van de dag. De overblijfmedewerkers zorgen ervoor dat elk kind evenveel aandacht krijgt en helemaal zichzelf kan zijn.

Voor de tussenschoolse opvang heeft Lunchen op school een aantal beloftes opgesteld die alle medewerkers elke dag naleven. Zij zorgen ervoor dat:

  • Kinderen zich welkom en veilig voelen bij de opvang.
  • Overblijfmedewerkers hun groep op een goede en plezierige manier begeleiden.
  • Ouders zich geen zorgen hoeven te maken over hun kind, de overblijf is altijd goed geregeld.
  • Scholen de zorg voor de opvang met een gerust hart overlaten aan de professionals van Lunchen op school.

Lunchen op school kunt u inzetten voor elke vorm van overblijven. Voor elke schooltijd kunt u de overblijfmedewerkers van Lunchen op school inzetten. Dit kan bij tussenschoolse opvang bij reguliere schooltijden, pauzeopvang bij het gelijke-dagenmodel of bij de pauzeopvang bij het continurooster. Voor elke school heeft Lunchen op school dus de passende opvang en bent u zeker van een goed verzorgde tussenschoolse opvang.

De tussenschoolse opvang

Voor ouders is de tussenschoolse opvang (tso) vaak een noodzakelijke oplossing. Dat het een noodzakelijke oplossing is moet echter niet ten koste gaan van de kwaliteit van de tso. Elke ouder wil natuurlijk het beste voor zijn of haar kind en Lunchen op school begrijpt dit maar al te goed.

De tso van Kinderstralen is op een fijne manier ingericht, waarbij het kind even geen zorgen meer heeft en compleet kan genieten van een moment rust en vrijheid. Het kind kan zelf kiezen hoe hij of zij de pauze invult. De belangrijkste elementen van de pauze zijn in ieder geval gezellig samen eten en spelen. Of een kind nou binnen of buiten wil spelen, wel of niet mee wil doen aan een activiteit, de overblijfmedewerkers zorgen ervoor dat elk kind een leuke en fijne pauze heeft.

Vooral voor ouders is het natuurlijk belangrijk om te weten wat de tussenschoolse opvang kost. Lunchen op school probeert de kosten zo laag mogelijk te houden zodat het voor elk kind mogelijk is om over te blijven op school. De kosten van de tso verschillen per school, die zijn namelijk afhankelijk van een aantal dingen. De kosten zijn afhankelijk van de pauzeduur, het aantal locaties en het aantal kinderen dat gebruikmaakt van de dienstverlening. Wanneer Lunchen op school (Kinderstralen) de opvang op de school van uw kind gaat verzorgen dan vindt u alle informatie over de kosten in de informatiebrief die verstuurd wordt door de school.

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn