Een trouwauto huren in Den Haag?

Uw bruiloft moet een onvergetelijke dag worden. Daarbij mag een mooie auto niet missen. Bij Huur Een Engelse Taxi kun je een trouwauto huren in Den Haag. Zij beschikken over mooie klassieke Engelse auto’s geschikt voor een mooie bruiloft. 

Engelse trouwauto huren in Den Haag

Om uw bruiloft net wat extra’s te geven kunt u ervoor kiezen om een klassieke Engelse auto te huren. Oftewel de “London Cabs”. Met deze auto maakt u een echt statement. U komt namelijk op de trouwdag op verschillende plekken en u wilt natuurlijk niet dat iedereen u over het hoofd ziet. 

De London Cab als ideale setting voor trouwfoto’s

Voor de trouwreportage is een mooie setting nodig. In Den Haag heb je tal van mooie plekken waar foto’s geschoten kunnen worden. Denk aan het binnenhof, paleizen, het Haagse bos, de duinen of zelfs Madurodam. Maar de trouwfoto’s kun je helemaal af maken als je de klassieke auto op de foto gebruikt. Creëer een klassieke setting wat een geweldig resultaat zal opleveren. Dat is dus een goede reden om een trouwauto te huren in Den Haag. 

Trouwauto met chauffeur

Het is begrijpelijk dat je trouwdag veel energie kost en je aan veel dingen moet denken. Het is daarom erg fijn dat je een trouwauto kunt huren in Den Haag met chauffeur. Zo hoef je daar tenminste al niet meer aan te denken. De chauffeur brengt je naar alle plekken op deze bijzondere dag. Onze chauffeurs kennen de omgeving erg goed waardoor verdwalen geen optie is. Ze brengen u overal naar wens heen op welk tijdstip dan ook. Van te voren wordt het tijdschema doorgesproken zodat u en de chauffeur niet voor verassingen komen te staan. Een trouwauto huren in Den Haag met chauffeur geeft u dus veel meer rust dan dat u zelf zou rijden. 

Uit welke auto’s kun je kiezen

Wij hebben een verscheiden aanbod aan trouwauto’s in klassieke Londense stijl. Bij een trouwauto huren in Den Haag kunt kunt kiezen uit:

  • Witte London cabs
  • Grijze London cabs
  • Klassieke Austin FX4 Plus
  • Grijze engelse taxi met engelse vlag op het dag
  • Witte engelse taxi
  • Witte engelse taxi met rood dak
  • Witte grijze taxi met rood dak
  • 1988
  • Fairway Driver Taxi 

Genoeg keuze dus. Kies degene die bij u past en kijk of deze op uw trouwdag beschikbaar is. Zo is een trouwauto huren in Den Haag in mum van tijd gebeurd. 

De Londense auto is meer dan een trouwauto

De klassieke Londense auto is erg geschikt als trouwauto. Maar de auto kan natuurlijk voor veel meer gebruikt worden dan alleen als trouwauto. Huur deze auto bijvoorbeeld voor een vrijgezellenfeest en rij in Den Haag rond naar de activiteiten. Maar deze auto kan ook gebruikt worden als vervoer naar een chique gala feest of een diner. Maak indruk als u aan komt rijden in deze wagen. 

Reclame auto

Wilt u als ondernemer reclame maken die niet zo standaard is en wel een groot bereik geeft? Kijk dan eens naar de mogelijkheid om één van onze trouwauto’s te gebruiken als rijdend reclame bord. U zet een chique reclame op poten met de zelf gewenste reclame op de auto. Onze chauffeurs rijden voor u rond zodat de campagne een groot bereik krijgt. Een trouwauto is dus voor meer dan alleen trouwen te gebruiken. Een trouwauto huren in Den Haag is dus een geweldig idee. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn