Op zoek naar een registratieadres KvK voor uw bedrijf?

Bent u opzoek naar een inschrijfadres of registratieadres KvK voor uw bedrijf omdat u uw huisadres graag privé wilt houden? Dan kunt u gebruik maken van de service van Easystartoffice. U kunt uw bedrijf bij ons inschrijven op het zakelijk adres dat wij tot onze beschikking hebben voor de KvK. Verder heeft u bij ons de mogelijkheid onze kantoorruimte te gebruiken op het moment dat dit u het beste uitkomt. Easystartoffice biedt een professionele oplossing voor startende ondernemers die hun huisadres graag privé willen houden maar wel een registratieadres KvK nodig hebben. Zoals u al kunt lezen denken bij dus met uw situatie mee. Deze service kunnen wij aan u leveren vanaf 59 euro per maand exclusief btw, voor zolang als u klant van ons bent. Wanneer u meerdere bedrijven op hetzelfde contract wilt hebben, hebben wij speciale pakketten waar u gebruik van kunt maken. Op het moment hebben wij een tijdelijke actie: u krijgt één maand gratis op alle pakketten indien u betaald per automatische incasso. Wanneer u nu registreert, kunt u binnen één dag aan de slag met uw nieuwe registratieadres KvK. 

Voordelen Zakelijk registratieadres KvK via Easystartoffice

Een zakelijk registratieadres KvK via Easystartoffice brengt vele voordelen met elkaar mee. De voordelen zijn:

 • Het registratieadres is conform alle eisen van de KvK
 • Binnen één werkdag (of dezelfde dag nog) wordt het registratieadres bij de KvK actief
 • Rotterdam is de representatieve locatie
 • Bij Easystartoffice heeft elk pakket een voordelig vast tarief
 • Er is slechts één maand opzegtermijn, waardoor u erg flexibel bent bij Easystartoffice
 • Er is post forwarding service. Deze service brengt geen extra kosten met zich mee
 • Met de tijdelijke actie krijgt u één maand gratis bij alle pakketten wanneer u betaald per automatische incasso
 • Easystartoffice zorgt voor een betrouwbare en professionele uitstraling van uw bedrijf
 • Wij waarborgen uw privacy. Dit doen wij door alleen ons adres te laten zien aan uw zakenrelaties
 • De service van Easystartoffice is kostenbesparend doordat u geen eigen kantoor hoeft te huren
 • U krijgt beschikking over een coworking-ruimte met een representeerbare vergaderruimte waar u op elk gewenst moment gebruik van kunt maken

Waarom kiezen voor een registratieadres?

Heeft u liever niet dat uw onderneming in zijn geheel wordt geassocieerd met uw huisadres? Dan kunt u ervoor kiezen om uw bedrijf op een zakelijk adres in te laten schrijven. Bij Easystartoffice behoort een zakelijk registratieadres KvK tot één van de mogelijkheden. We spreken dan niet meer van een virtueel kantoor, maar van een echt registratieadres. Op deze manier kunt u gemakkelijk onderscheid maken tussen uw privé leven en uw onderneming. Wanneer andere ondernemers of potentiële klanten de website van de KvK raadplegen, krijgen zij het zakelijke registratieadres KvK te zien en niet uw privé adres. Dit leidt tot een aantal grote voordelen, voor zowel reguliere ondernemingen als ondernemingen binnen specifieke branches. De cliënten van Easystartoffice kunnen gebruik van registratie bij het Business Center van Easystartoffice.com in Rotterdam. Wanneer u vandaag nog uw zakelijke inschrijfadres bij ons besteld, kunt u uw onderneming als binnen twee werkdagen inschrijven op het Business Center van Easystartoffice in Rotterdam. Verder kunt u tegen meerkosten ook beschikken over eigen kantoorruimte of andere facilitaire diensten. Heeft u interesse? Neem dan contract met ons op voor meer informatie.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn