Wilt u een Magento 2 webshop laten maken?

Ons bedrijf is de afgelopen jaren steeds meer naar de verkoop via het internet opgeschoven. Het is namelijk zo dat steeds meer mensen niet meer de deur uit willen gaan wanneer zij nieuwe producten nodig hebben en dus kijken zij alleen nog maar op het internet. Dat was voor ons een kans om onze producten op een andere manier aan de man te brengen en dus hebben wij besloten om een webshop te laten maken. Wij hadden zelf geen enkele ervaring met het laten maken van een webshop, dus wilden wij graag weten wat wij het beste konden doen. Wij hebben toen gezien dat wij het beste een Magento 2 webshop konden kiezen. Dit hebben wij niet zelf bedacht, maar dit advies kregen wij van heel veel mensen in onze omgeving. Het is namelijk zo dat wanneer je een Magento 2 webshop laat maken, je er zeker van kunt zijn dat je een goede site krijgt. De vraag was echter even waar wij iemand konden vinden die ons aan een mooie Magento 2 webshop kon helpen. Wij hebben daarom uitgebreid gezocht naar een bedrijf dat ons van dienst kon zijn. Wij hebben toen uiteindelijk de mensen van creativeict.nl gevonden. Deze mensen werden op tal van fora heel goed besproken en dat was voor ons heel fijn om te lezen. Wij hebben daarom gekeken naar de mogelijkheden die zij allemaal boden. Wij hadden niet een heel ruim budget voor onze Magento 2 webshop en vandaar dat wij dus meteen gekeken hebben of wij hier ook voor een goede prijs geholpen konden worden. Dat bleek het geval te zijn want wij hebben te horen gekregen wat de prijs voor onze Magento 2 webshop was en deze viel ons echt heel erg mee. Ik ben daarom heel blij dat ik de mensen van creativeict.nl heb weten te vinden. Zij hebben voor ons een Magento 2 webshop gebouwd die wij nu al een hele tijd met heel veel plezier gebruiken. Mocht u daarom ook een goede site willen hebben, dan kan ik u aanraden om een keer naar creativeict.nl te gaan kijken. 

Laat hier voordelig een Magento 2 webshop bouwen

Het fijn aan de service van Creative ICT is dat je hier niet alleen een goede Magento 2 webshop bouwen kunt laten, maar dat je ook altijd op hun service mag rekenen wanneer er iets met de site aan de hand is. Dat is voor ons heel prettig want wij zijn niet de handigste mensen wanneer het gaat over sites en dergelijke en dus ook om die reden zijn wij heel erg blij dat wij voor creativeict.nl hebben gekozen. 

Wij zijn dik tevreden 

Wij hebben onze site nu al een tijdje in gebruik en wij merken dat wij steeds meer bestelling moeten verwerken. Dit alles omdat wij een heel goede site hebben laten maken. Kortom:

  • Wij zijn heel goed door dit bedrijf geholpen 
  • Wij hebben een heel goede Magento 2 webshop gekocht
  • Wij raden dit bedrijf aan iedereen van harte aan 

Meer weten? Kijk dan ook nog even op de site van creativeict.                                         

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn