Op zoek naar een rubberboot?

Bent u op zoek naar een rubberboot, dan is er eigenlijk maar één adres waar u echt goed terecht kunt en dat is bij Bootman. Op rubberbootshop.nl maakt u kennis met de wereld van de rubberboten en wordt al snel duidelijk dat er meer komt kijken bij de aanschaf van een rubberboot. Wij nemen u mee in ons onderzoek naar het vinden van de juiste rubberboot, waar u op moet letten, hoe u er één aanschaft en meer.

Online op zoek naar een rubberboot

U kunt zich op de website van Bootman goed oriënteren naar rubberboten. Daarnaast kunt u hier onder andere terecht voor:

  • Buitenboordmotoren
  • Kano’s & SUP boards
  • Accessoires en onderdelen
  • Onderhoud en reparatie

Bootman biedt dus een heel compleet assortiment in uw zoektocht naar een rubberboot en aanverwante artikelen. Bootman maakt zich hard voor goede service en gelooft in kennis en specialisme als kracht. Zij hebben dan ook alle kennis in huis om zich specialist op het gebied van rubberboten te mogen noemen. Daarnaast houden zij de laatste trends en nieuwste ontwikkelingen in de gaten, waarmee continue optimalisatie van de webshop wordt gerealiseerd. Wilt u buiten de website toch zelf graag met een specialist in gesprek en zelf ervaren hoe de producten zijn die op rubberbootshop.nl worden aangeboden, dan kunt u een afspraak maken om op locatie in de échte winkel van Bootman een demonstratie bij te wonen.

De diversiteit van Bootman

We zijn dus op zoek naar een rubberboot en op de website wordt al snel duidelijk dat Bootman hier een diversiteit aan producten aanbiedt. Het is daarbij belangrijk om van te voren te bedenken voor welk doel u de rubberboot wilt aanschaffen en hoeveel personen er tegelijkertijd gebruik gaan maken van de boot. Zo kunt u rubberboten krijgen voor 2, 3, 4 en 5 personen. Ook zijn er RIB rubberboten en karperboten verkrijgbaar. De RIB boot wordt gekenmerkt door een aluminium bodem, wat de boot voorziet van extra sterkte en stevigheid ten opzichte van rubberboten met een bodem die uitneembaar is. De vorm van de bodem zorgt er daarnaast voor dat de boot sneller en wendbaarder is. Deze boot is geschikt voor uitrusting met een buitenboordmotor en biedt comfortabel plek aan vier volwassenen. De karperboot is een rubberboot die speciaal is gemaakt voor karpervissen. Hiervoor zijn diverse maten en soorten verkrijgbaar, waaronder een voordelige opblaasbare boot en flink gecamoufleerde boten met houten spiegel. Bent u een echte sportvisser dan is dit het soort rubberboot waarnaar u op zoek bent. Kijken we naar de reguliere rubberboten met bijvoorbeeld een capaciteit van vier personen, dan worden op deze site diverse boten aangeboden met verschillende lengtematen. Ook is het mogelijk om de boten uit te rusten met diverse soorten bodems, zoals aluminium vloerdelen of vloerdelen van fiberglass. U kunt er ook voor kiezen om de opblaasbare bodem, de zogenoemde Airdeck, te nemen, wat als voordeel heeft dat de boot licht in gewicht is en eenvoudig is op te bergen. De aluminium bodem maakt de boot wat duurder, maar ook stabieler en beschermt tegen beschadiging. Fiberglas combineert de voorgaande eigenschappen en is zeer licht in gewicht. Bij alle boten staat duidelijk alle specificaties weergegeven zoals:

  • Draagvermogen
  • Aantal lagen PVC waarmee de boot is geproduceerd
  • De duur van de fabrieksgarantie
  • Of het product direct leverbaar is
  • De prijs

Alle boten zijn te sorteren op prijs, waarmee u een eenvoudig overzicht krijgt en goed uw afweging kunt maken bij de aanschaf van uw rubberboot. U hoeft de boot enkel in de winkelwagen te doen, eventuele accessoires toe te voegen en af te rekenen met één van de vele afrekenmogelijkheden. Snel, makkelijk en eenvoudig via Bootman.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn