Transparante en gekleurde wikkelfolie bestelt u bij Vendrig Packaging

Vendrigpackaging - WikkelfolieWilt u uw goederen optimaal beschermd vervoeren, dan is het belangrijk om te kiezen voor een goede kwaliteit wikkelfolie. Dankzij wikkelfolie komen uw goederen probleemloos bij de geadresseerde aan. Per item ziet u de specifieke eigenschappen vermeld staan. Zo kunt u gemakkelijk een keuze maken uit de voorwaarden die u belangrijk vindt. U krijgt hier altijd te maken met een uiterst voordelige prijs, dus om de prijs hoeft u het zeker niet te laten. U kunt hier zowel kiezen voor transparante als gekleurde wikkelfolie. Gekleurde folie heeft enkele voordelen ten opzichte van de transparantie versie, namelijk:

  • Uw goederen zullen minder makkelijk verkleuren, omdat de gekleurde folie zonlicht tegenhoudt
  • Buitenstaanders kunnen niet zien wat er achter de wikkelfolie zit
  • U kunt uw zending met een gekleurde wikkelfolie op een eenvoudige manier meer uitstraling geven

Vraag eens een offerte aan, maar schrijf u ook vooral in voor de nieuwsbrief. Zo blijft u gemakkelijk op de hoogte van het laatste nieuws en aanbiedingen.

Het gebruik van wikkelfolie

Er staat een erg leuke gebeurtenis in het verschiet, want u staat op het punt om te gaan verhuizen. Best spannend, maar ook leuk. Gelukkig blijft u wonen in dezelfde plaats waar u nu ook woont, zodat de verandering niet al te groot is. Zo blijft u wonen in het gebied waar uw vrienden ook wonen en waar u uw familie dicht bij u heeft. De stad is voor u bekend en het was dan ook eigenlijk vooral een logische keuze om in deze stad te blijven wonen. U heeft sinds kort namelijk een vaste baan gekregen. Dit gaf u de benodigde zekerheid om de stap te wagen om een woning te gaan kopen en uw huidige huurwoning vaarwel te zeggen. Nu bent u nog niet vaak verhuisd en bent u duidelijk de stress alweer vergeten die de vorige verhuizing met zich meebracht. Er moet nogal wat worden geregeld om de verhuizing in goede banen te leiden. Zo moeten er natuurlijk adreswijzigingen de deur uit, om iedereen te laten weten dat u binnenkort te vinden bent op een ander adres. U heeft al een groot aantal dozen ingepakt en de kasten en andere meubels zijn al zoveel mogelijk leeg. Natuurlijk zijn er nog zaken die u nog gewoon nodig hebt, zoals het bestek, borden, kopjes, douchespullen, kleding en meer. Dat zal moeten wachten tot het laatste moment. U heeft trouwens nog niet echt een oplossing gevonden om de ladekasten op een goede manier te kunnen vervoeren. U zoekt naar een methode om de lades vast te kunnen zetten, zodat ze niet tijdens het vervoer open zullen gaan. Daardoor kan de inhoud door de verhuiswagen gaan dwalen en kunnen de lades behoorlijk beschadigd raken. Dat is iets wat u echt wilt voorkomen. Eigenlijk is de oplossing hiervoor heel simpel, want u kunt natuurlijk gewoon wikkelfolie kopen om dit probleem voor te zijn. Het prettige van wikkelfolie is niet alleen dat het goed is te wikkelen, maar ook dat het heel goed rekbaar is. Wikkelfolie wordt overigens niet alleen gebruikt voor verhuizingen, maar ook voor professioneel gebruik ingezet. Wikkelfolie is namelijk ideaal om bepaalde producten in rond te wikkelen om diefstal te kunnen voorkomen. Daarnaast beschermt wikkelfolie uitstekend tegen vocht en vuil. Het gebruik van wikkelfolie heeft dus eigenlijk heel veel voordelen en kent brede toepassingen. Niet gek dus ook dat veel particulieren en ondernemers gebruik maken van wikkelfolie. Ook professionele verhuizers maken trouwens volop gebruik van dit product. Heeft u interesse in wikkelfolie, dan kunt u deze bestellen via de website Vendrigpackaging. Hier vindt u een breed assortiment met onder meer wikkelfolie, dat hier te vinden is in diverse soorten en maten. Kies bijvoorbeeld voor wikkelfolie dat af te wikkelen is met behulp van een machine, wat uitstekend geschikt is voor professioneel gebruik. Ook voor handwikkelfolie kunt u hier perfect slagen. U betaalt altijd een lage prijs voor de folies die u hier kunt vinden.

Altijd een lage prijs

In het algemeen betaalt u sowieso een lage prijs voor alle producten die u ziet op deze website. U vindt hier namelijk veel meer dan alleen wikkelfolies, want ook kunt u hier goed terecht voor de aanschaf van plastic zakken of voor bijvoorbeeld verhuisdeken. Kijk vooral wat u nog meer nodig heeft behalve een bepaalde folie, want bij een bedrag boven de 75 euro hoeft u geen verzendkosten te betalen. Dat betekent dat u uw bestelling gratis aan huis geleverd kunt krijgen. Is de waarde van uw bestelling lager dan dit bedrag, dan betaalt u 4,95 aan verzendkosten. Ook geen hoog bedrag, maar het scheelt u toch maar weer bijna 5 euro op de totaalprijs wanneer u voor meer dan 75 euro bestelt. U heeft meerdere betaalopties. Zo selecteert u zelf de betaalmethode die het beste bij u past en u het meest aanspreekt. Eigenlijk is er gewoon heel veel mogelijk via deze firma.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn