Op zoek naar gratis juridisch advies?

Als u wel eens gebruik heeft gemaakt van een jurist dan weet u ongetwijfeld dat dit snel behoorlijk wat kan kosten. Omdat wij bij Verweij Juristen het zeer belangrijk vinden dat wij een goede relatie hebben met onze klanten willen wij niet overal de hoofdprijs voor vragen. Daarom is het mogelijk om bij ons gratis juridisch advies te krijgen. Het eerste contact, via bijvoorbeeld de mail, telefoon of de eerste afspraak kost u daarom bij Verweij Juristen helemaal niks. Dit gratis juridisch advies is redelijk uniek, omdat er veel bedrijven zijn die direct veel geld vragen van hun klanten. Als u op zoek bent naar goed en bovendien gratis juridisch advies dan kunt u dus het best als eerste contact opnemen met ons. Ook in een eventueel vervolgtraject rekenen wij bovendien prijzen die zeer schappelijk zijn. Wij hebben geen gigantisch en luxe kantoor, maar houden het sober en simpel, zodat wij u lagere prijzen kunnen bieden dan veel andere advocatenkantoren. Voor gratis juridisch advies kunt u altijd bij ons aankloppen. Wij kunnen u vaak gemakkelijk helpen via bijvoorbeeld de telefoon of mail waardoor u snel een antwoord heeft op uw vraag of vragen. Wij vinden het zeer belangrijk dat een ieder toegang heeft tot goed en betrouwbaar en goedkoop, soms zelfs dus gratis, juridisch advies. Het moet niet zo zijn dat in een rechtstaat alleen de rijken goed geholpen worden, ook voor de iets minder bedeelden moet het mogelijk zijn om een rechtszaak te voeren of zich te verdedigen en hierbij goed te worden geholpen. Het gratis juridisch advies is natuurlijk niet oneindig, maar wij vragen voor de eerste afspraak of het eerste contact geen geld van u. Het tarief wat wij daarna vragen is zeer laag en daardoor zeer betaalbaar. Wilt u weten wat wij precies vragen per uur en waar wij u allemaal bij kunnen helpen? Bekijk dan zeker eens onze duidelijk website waar wij op een rijtje hebben staan wat wij vragen voor de diensten die wij kunnen leveren. Wij zijn er zowel voor particulieren als voor het MKB, dus twijfel niet om bij ons aan te kloppen als u op zoek bent naar goede juristen voor eerlijke prijzen of zelfs gratis juridisch advies.

Gratis juridisch advies voor particulieren en MKB

Wij werken veel met zowel particulieren en met het MKB en kunnen daarom beide groepen uitstekend voorzien van gratis juridisch advies. Als u dus ergens mee zit of bepaalde vragen heeft dan kunt u altijd aankloppen bij Verweij Juristen. Wij zijn thuis in veel verschillende rechtsgebieden en kunnen daarom vrijwel altijd de juiste jurist op uw zaak zetten. U kunt onder andere gratis juridisch advies krijgen in de volgende rechtsgebieden:

  • Arbeidsrecht
  • Bestuursrecht
  • Familierecht
  • Ondernemingsrecht
  • Sociaal zekerheidsrecht

Daarnaast zijn er nog andere gebieden waar wij in gespecialiseerd zijn. Ons gratis juridisch advies is te verkrijgen in alle rechtsgebieden, dus als u ergens mee zit kunt u bij ons de juiste persoon of personen vinden om u te helpen. Door onze typisch Rotterdamse hands-on-mentaliteit weet u zeker dat u snel en correct geholpen zult worden door onze experts. Wij geven namelijk altijd binnen 24 uur een reactie, of dit nou om het eerste gratis juridisch advies gaat of om verdere vragen in een later stadium. Wij zijn daarnaast altijd eerlijk over de kosten, zodat u nooit voor vervelende verassingen komt te staan in een later stadium. Deze transparantie vinden wij erg belangrijk omdat wij weten dat onze klanten dit zeer waarderen. Daarom adverteren wij ook niet met oneindig gratis juridisch advies, maar zijn wij er duidelijk in dat dit alleen voor het eerste contact opgaat. De kosten voor het verdere traject, indien dit nodig is, kunt u op onze website vinden en zijn zeker vele tientallen euro’s goedkoper dan andere kantoren. Wij zullen er altijd alles aan doen om de kosten zo laag mogelijk te houden maar u toch zeer goed te helpen op een persoonlijke en betrokken manier.

Juristen met het hart op de juiste plaats

Het zegt natuurlijk wel iets dat wij als een van de weinige advocatenkantoren onze klanten voorzien van gratis juridisch advies in de beginfase. Het is tekenend voor ons bedrijf Verweij Juristen. Wij zijn een familiebedrijf dat zeer sociaal bewogen is. Ons personeel heeft zonder uitzondering het hart op de juiste plaats en werkt niet alleen voor het geld aan het eind van de maand. Ons personeel is dan ook altijd betrokken bij uw zaak en zal altijd rekening houden met uw persoonlijke wensen en vragen. Wij staan niet alleen bekend om onze betrokkenheid, maar ook om de flexibele opstelling van ons personeel. Wij zijn in het hele land beschikbaar en kunnen indien nodig ook bij u langskomen. Als u dus op zoek bent naar uitstekende juristen die voor een eerlijke prijs werken en eerlijk zijn over alle kosten, dan zit u bij ons zeker goed. Na het gratis juridisch advies bij het eerste contact kunnen wij samen met u de verwachte kosten bespreken en u hier ook goed over adviseren. Wij helpen zowel particulieren als het MKB graag met zaken waar ze zelf niet uitkomen en zijn op vele verschillende gebieden inzetbaar. Twijfel daarom niet als u zoekt naar het ideale kantoor om u te vertegenwoordigen of om bijvoorbeeld documenten te controleren. Bij ons bedrijf Verweij Juristen zit u altijd goed voor betrouwbaar en kundig advies voor een lage prijs.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn