Vindt de perfecte vacature accountant

Hebt u een Hbo studie of universitaire studie accountancy, bedrijfskunde of een vergelijkbare studie achter de rug en daarom op zoek naar werk? Dan kunnen wij u wellicht helpen. Want we plaatsen dagelijks vele vacatures op profilink.nl voor iedereen die dol is op papierwerk. U bent bijvoorbeeld een accountant op zoek naar een vacature accountant. Dan kunt u op de website per provincie op zoek gaan naar een baan die in uw straatje past. Misschien wilt u niet direct fulltime aan de slag, maar liever parttime, bijvoorbeeld voor een uurtje of 24. Misschien wilt u graag verhuizen naar de Randstad omdat daar vrienden en familie wonen. Het is natuurlijk het gebied met de meeste werkgelegenheid. Dat betekent overigens niet dat u geen goede vacature accountant zult kunnen vinden in bijvoorbeeld Groningen of Limburg. Want we doen ons uiterste best om voor iedere bewoner in Nederland een mooie vacature accountant te vinden. Het is vervolgens aan u om hierop te reageren. En u kunt er maar beter vroeg dan te laat bij zijn. Want ondanks het feit dat de werkgelegenheid behoorlijk is aangetrokken naar de crisis van 2008, worden vacatures snel gevuld. Het is daarom ook een goed idee om onze website te bookmarken en om de u te abonneren op de gratis digitale nieuwsbrief die u dagelijks in uw inbox krijgt. Mocht u de mail niet langer willen ontvangen dan kunt u zich eenvoudig afmelden.

Laat de vacature accountant niet aan uw neus voorbijgaan

U zoekt een vacature accountant in bijvoorbeeld Noord-Holland.

  • Dan kunt u op de provincie klikken voor een totaaloverzicht van alle vacatures. Niet alleen de vacature accountant zult u dan vinden maar ook de vacatures voor fiscalisten, salarisadministrateurs en controleleiders.
  • Klik op “vacature accountant” om de advertenties te zien die voor u bedoeld zijn.
  • Het is tevens mogelijk om op een minimum- of maximumsalaris te zoeken net als op de omvang van het bedrijf waar u voor zou willen werken.

Als u een interessante vacature accountant bij u in de buurt hebt gevonden, dan kunt u daar direct online op solliciteren. Schrijf een persoonlijke sollicitatiebrief waarin u vertelt wat uw kennis is, wat uw ervaringen zijn en wat u denkt bij te dragen aan dit bedrijf. Uploadt tevens uw CV, vul uw adres- en contactgegevens in en verstuur de sollicitatie. Wij zorgen er wel voor dat de sollicitatie bij het juiste bedrijf komt te liggen. Nadat u hebt gereageerd op de vacature accountant krijgt u een bevestiging in uw inbox. U kunt zien wat de uiterste limiet is waarop u kunt solliciteren. Het zal vervolgens ongeveer 2 weken duren voordat u een definitieve uitslag krijgt. We hopen uiteraard van harte dat u wordt uitgenodigd voor een eerste kennismakingsgesprek!

We voegen dagelijks nieuwe vacatures toe aan de database

Er is hopelijk voor ieder wat wils te vinden op onze website. Binnen de accountancy proberen we dagelijks weer om vele vacatures online te zetten. Geschikt voor junior en senior specialisten zodat er banen te vinden zijn voor mensen die net zijn afgestudeerd en dus nog geen ervaring hebben maar ook voor mensen met meer dan 25 jaar ervaring. Zo is er voor ieder wat wils te vinden en hoeft niemand lang werkloos aan de kant te zitten. Werkgevers kunnen ook via Profilink een kandidaat vinden. Het is namelijk mogelijk om uzelf aan te bieden als kandidaat in de regio waar u woont. Geïnteresseerde werkgevers brengen we direct met deze kandidaten in contact zodat ze een afspraak kunnen inplannen. Vergeet trouwens niet om ons te volgen via de sociale media zoals Linked in en Facebook.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn