Virtuele maagband

Heb jij overgewicht en wil je hier graag vanaf? Dan kan een virtuele maagband voor jou een oplossing zijn! Veel mensen die te zwaar zijn, hebben al van alles geprobeerd om van de overtollige kilo’s af te komen. Je begint natuurlijk altijd eerst met één dieet en daarna volgen er vaak nog vele. Bij alle diëten krijg je met hetzelfde te maken, eerst lukt het afvallen prima, je begint immers vol goede moed en houd je strikt aan de regels die erbij horen. Maar na een tijdje komt de klad er wat in, het wordt lastig om strikt alle voorschriften te blijven volgen en je krijgt weer ontzettend zin in dingen die je eigenlijk niet zou moeten eten. Het negeren van het hongergevoel wordt met de dag lastiger en voordat je het weet ben je weer terug bij af. Dan is een virtuele maagband toch een fijne oplossing. Want iedere keer dat een dieet mislukt, kom je weer aan en ga je misschien zelfs over je oude gewicht heen. Dit kan ontzettend demotiverend zijn en ervoor zorgen dat je het maar gewoon opgeeft en je er bij neerlegt dat jij nu eenmaal te zwaar bent. Dit hoeft echter niet, je hebt altijd nog de optie van de virtuele maagband!

Virtuele maagband door hypnose

Veel mensen zijn echter niet bekend met het concept van de virtuele maagband en weten dan ook niet dat dit voor hen een optie zou kunnen zijn. Maar de gewone maagringen zijn bij de meesten wel bekend en hier zou je het enigszins mee kunnen vergelijken. Bij een maagring wordt er via een operatie een band om je maag gelegd, waardoor deze een stuk kleiner wordt. Hierdoor kun je niet meer zoveel eten als je gewend was en dat zal er toe leiden dat je zeker flink wat gewicht zult verliezen! Maar lang niet iedereen komt in aanmerking voor een dergelijke operatie en ook niet iedereen wil zich hiervoor laten opereren. Dan kun je dus ook nog kiezen voor de virtuele maagband. Hierbij wordt je door een gespecialiseerde therapeut onder hypnose gebracht en deze plaatst dan als het ware in je onderbewustzijn de maagring. Je onderbewuste wordt er van overtuigd dat jouw maag vanaf dat moment een stuk kleiner is dan hij altijd was. Deze virtuele maagband heeft een vergelijkbaar effect als de daadwerkelijke variant. Je zult veel minder snel honger krijgen en je zit veel sneller vol. Dat zorgt ervoor dat je echt heel wat kilo’s kwijt zult gaan raken!

Echt of virtueel?

Maar als je ook kunt kiezen voor een daadwerkelijke variant, waarom zou je dan kiezen voor een virtuele maagband? Daar zijn drie redenen voor aan te wijzen:

  • je hoeft geen zware operatie te ondergaan en je hebt niet te maken met een lange hersteltijd
  • de kosten liggen een stuk lager
  • je hebt niet te maken met risico’s die bij een narcose en chirurgische ingreep komen kijken

Er zijn dus zeker redenen om te kiezen voor een virtuele maagband in plaats van een echte! Hoe gaat dit nu in zijn werk? Je gaat hiervoor naar een hypnotherapeut en in drie sessies zal deze zijn werk gedaan hebben. Je onderbewustzijn is er dan van overtuigd dat je maag echt kleiner is en dit effect zul je meteen gaan merken! Natuurlijk is het van belang dat je hiervoor naar een goede therapeut gaat, kies daarom altijd voor iemand die is aangesloten bij Hypnose Praktijk. Al hun therapeuten zijn erkend, gediplomeerd en betrouwbaar. Je kunt dus zeker er van zijn dat je bij hen goed zit. Gewicht verliezen? Dat doe je dus met een virtuele maagband!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn