Voordelig laminaat laten leggen

Bij Lab21 krijgt u het volledige pakket. Bestel voordelig laminaat, laat indien nodig de vloer egaliseren en laat de vloer leggen. Alles zit bij de prijs inbegrepen. Zo houdt u zelfs een nieuwe vloer voor in uw woning voordelig. Voor ieder budget is er een mooie laminaat vloer te vinden. Het aanbod op Lab21 is heel groot en veelzijdig. De prijzen beginnen al bij € 5,75 per vierkante meter en lopen tot en met € 34,95 per vierkante meter. Visgraat laminaat is bijvoorbeeld voor € 34,95 per vierkante meter beschikbaar. Dit is een erg luxe variant van al onze vloeren. Maar dit zal lang niet voor iedereen weggelegd zijn. Niet iedereen zal een visgraat vloer mooi vinden. Voor een paar euro minder per vierkante meter kunt u echter ook al een heel mooie laminaat vloer aanschaffen. Bovendien zijn er vaak mooie aanbiedingen te vinden waardoor u een zeer goede vloer voor een lage prijs kunt bestellen. Hoe dan ook is er voor ieder budget een geschikte optie te vinden. Het leggen en egaliseren van de vloer zit bij de prijs inbegrepen, dus u bent erg voordelig uit. Zo renoveert u uw huis voor weinig geld.

Mooi laminaat voor iedere stijl

Het mooie van laminaat vloeren is de vele kanten die u ermee op kunt. Tegels zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren en prints. Verreweg de populairste variant is de tegel met houtlook. Maar ook met hout zijn veel verschillende variaties mogelijk. U kunt gaan voor een heel subtiele print met een lichte kleur. Maar ook een vintage look of juist een natuurlijke look is mogelijk. Met laminaat vloeren wordt steeds meer geëxperimenteerd. Van heel donkere tegels tot heel licht en van eikenhout tot graniet tegels. Zowel in woningen in ouderwetse stijl, als in heel moderne inrichtingen is daarom een laminaat vloer mogelijk. Verder verschillen de vloeren in het type groef dat in de tegels zit. Met een 4V V-groef zitten er extra groeven in de vloer, waardoor stof niet op de vloer blijft liggen. Dit gaat slijtage tegen, waardoor u meer plezier zult hebben van uw laminaatvloer. Per type vloer zit er ook een verschil in de garantieduur. Dit loopt uiteen van onder de 10 jaar tot wel 25 jaar garantie. Afhankelijk van uw situatie kunt u ook afwegen hoeveel garantie u nodig zult hebben. Over het algemeen geldt: hoe duurder de laminaatvloer, hoe langer de garantie.

Ga voor een natuurlijke look

Een van de voornaamste redenen waarom laminaat zo populair is, is het feit dat het vloertype er zo natuurgetrouw uitziet. Je ziet het verschil bijna niet tussen een laminaatvloer en een echt houten vloer. Ook de levensduur van laminaat is erg lang en de vloeren zijn gemakkelijk te onderhouden. Daarnaast zult u het verschil ook merken in de prijs. Echt houten vloeren zijn uiteraard duurder dan laminaat. U kiest een laminaatvloer omdat:

  • De vloeren er heel natuurlijk uitziet
  • U de vloer eenvoudig kunt onderhouden
  • De vloer lang meegaat en u daardoor niet vaak de vloer in uw woning hoeft te vervangen
  • U voordeliger uit bent dan met een echt houten vloer

Kijk op de website van Lab21 om inspiratie op te doen voor uw nieuwe laminaatvloer of kom langs in een van de showrooms. Medewerkers staan altijd graag voor u klaar om u tips te geven en om uw vragen te beantwoorden. Dankzij jaren ervaring en veel kennis kunnen ze u altijd goed helpen bij het uitkiezen van de meest geschikte vloeren. Houd er rekening mee dat het op zaterdagen altijd erg druk is. Wilt u graag uitgebreid advies, maak dan voor de zekerheid een afspraak.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn