Waar vraagt u de prijs voor de taxatie van uw bedrijfspand aan?

Als u een bedrijfspand wilt verkopen kan dat net wat ingewikkelder zijn dan bijvoorbeeld een woning. Het zijn vaak hele grote panden en daarom is het lastiger dan bij een woning een inschatting te maken van de prijs die je ervoor kunt vragen. Daarom is het erg belangrijk dat je de prijs door een taxatie van je bedrijfspand laat bepalen, natuurlijk door een professional die er verstand van heeft. Je wilt namelijk niet zelf een totaal verkeerde prijs vragen en vervolgens bedrogen uitkomen of juist veel minder aan de verkoop verdienen dan je had kunnen doen als je er een professional naar had laten kijken. Als je een taxateur naar je bedrijfspand wilt laten kijken heb je verschillende opties. Je kunt natuurlijk naar een normale makelaar stappen, de prijs voor de taxatie van een bedrijfspand zal daar misschien niet eens zoveel hoger zijn, maar als je waar voor je geldt wilt kun je beter een officiële bedrijfsmakelaar inschakelen. Een bedrijfsmakelaar is namelijk gespecialiseerd in het taxeren en verkopen van bedrijfspanden zoals grote hallen, kantoren en andere grootschalige projecten, en hij weet precies hoe hij jouw bedrijfspand het beste in de markt kan zetten. Allereerst is het natuurlijk belangrijk dat je de vraagprijs bepaalt. De prijs voor de taxatie van een bedrijfspand kan tussen diverse makelaars nogal verschillen. Ook kan het lastig zijn om in je buurt een geschikte bedrijfsmakelaar te vinden. Om beide redenen is de website van De Bedrijfsmakelaar opgezet (debedrijfsmakelaar.nl.) Op deze website kun je een bedrijfsmakelaar zoeken op basis van je woonplaats, en heb je dus sowieso iemand uit de buurt, en dat is wel zo handig!

Hoe vind je de prijs voor de taxatie van je bedrijfspand?

Als je je bedrijfspand wilt verkopen is het eerste dat je dient te bepalen natuurlijk de vraagprijs. Deze laat je bepalen door een bedrijfsmakelaar. Op de website van Debedrijfsmakelaar.nl vind je een groot aanbod bedrijfsmakelaars, en dus vind je er altijd eentje uit de buurt, of bijvoorbeeld in de stad waar het pand gevestigd zit. Als je een makelaar hebt gevonden kun je allereerst een offerte aanvragen. Je wilt natuurlijk weten wat de prijs voor de taxatie van je bedrijfspand is. Als je liever meerdere makelaars met elkaar vergelijkt dan kun je ook meerdere offertes aanvragen. De prijs voor de taxatie van je bedrijfspand is dan in ieder geval zo laag mogelijk. En als het je in principe niet uitmaakt welke makelaar je in de arm neemt, kun je dus het beste voor de laagste prijs voor de taxatie van je bedrijfspand kiezen. 

Een nieuw bedrijfspand kopen

Als je om wat voor reden dan ook je bedrijfspand verkoopt en op de website van Debedrijfsmakelaar.nl zoekt naar de prijs van de taxatie van je bedrijfspand, is het misschien handig om te weten dat je op diezelfde websites ook panden vindt die te koop staan. Debedrijfsmakelaar.nl heeft bedrijfspanden in allerlei categorieën, waarvan onder andere:

  • Kantoren
  • Winkels
  • Showrooms
  • Praktijkruimtes
  • Garagaboxen
  • Woon/werkpanden

Dus wat voor nieuwe locatie je ook zoekt, hier vindt je altijd een geschikt pand, dat voldoet aan al jouw wensen voor je nieuwe bedrijfspand. Je kunt dus zowel als je je pand wilt verkopen als voor wanneer je een nieuw pand of uitbreiding zoekt terecht op de website van Debedrijfsmakelaar. Ze bieden alle service rondom het kopen en verkopen van allerhande bedrijfspanden en gezien hun jarenlange ervaring kun je ervan op aan dat ze weten waar ze het over hebben. Debedrijfsmakelaar.nl is dus een uitstekende optie voor wie een bedrijfspand wil kopen of verkopen. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn