Samen naar een romantische spa

Niets is leuker dan je af en toe even laten verwennen, bijvoorbeeld in een romantische spa? Op zoek naar een cadeau voor je geliefde? Neem hem of haar dan eens mee naar Spa1001 in Amsterdam. Midden in de hoofdstad vind je een prachtige spa, voorzien van alle gemakken. Bovendien is het hier zelfs mogelijk de wellness af te huren voor jezelf. Je partner zal versteld staan van het feit dat hij of zij een hele dag samen met jou in een spa kan doorbrengen, zonder dat er anderen aanwezig zijn. Deze mogelijkheid vind je niet snel ergens anders. Veel mensen die van een sauna houden komen dan ook regelmatig langs voor een heerlijke dag in de spa. Een romantische spa in hartje Amsterdam? Die vind je bij Spa1001. Kijk voor een impressie van de faciliteiten op https://www.spa1001.nl/romantisch-uitje-amsterdam/. Een bezoek aan deze romantische spa is ideaal voor geliefden die een weekend in Amsterdam willen combineren met een verwenmoment in een wellness-accommodatie. Zo kun je bijvoorbeeld een concert bezoeken, winkelen, en een dag in de spa zijn. Hiervoor hoef je Amsterdam niet uit. Woon je in Amsterdam? Dan is het helemaal eenvoudig om langs te komen bij Spa1001. Dit pareltje zit dan gewoon bij jou om de hoek.

Een romantische spa voor jezelf

Wil jij een romantische spa helemaal voor jou en je geliefde alleen? Dat kan, bij Spa1001 in Amsterdam. Naar de sauna is leuker als er verder niemand bij is. Natuurlijk kun je naar een goed, groot saunacomplex gaan, zoals in Midden-Nederland gebruikelijk is, maar je kunt er ook voor kiezen in een veel intiemere setting samen te zijn. Wellicht is dit zelfs dé plek om een aanzoek te doen? Via https://www.spa1001.nl/romantisch-uitje-amsterdam/ boek je jouw dag in de romantische spa, helemaal voor jezelf. Onze medewerkers leggen je bij aankomst graag uit wat de bedoeling is van diverse ruimtes. Zo kun je jezelf helemaal onderdompelen in de ervaring die Spa1001 jou kan bieden. Maak bijvoorbeeld gebruik van onze stoomcabines, bubbelbaden en saunacabines. Het is ook mogelijk een heerlijke behandeling te ondergaan van een van onze schoonheidsspecialisten. Kijk voor meer informatie op de website, of bel eens met de spa. Wat maakt onze spa nu extra romantisch, los van het feit dat je er alleen kunt zijn met je man of vrouw? De spa maakt gebruik van gedimde lichten en aromatische oliën. Al je zintuigen worden geprikkeld als je hier binnen bent. Bovendien ben je in een warme, comfortabele en ontspannen omgeving. Heerlijk om even echt goed met elkaar te praten en met elkaar te genieten van de spa. In deze omgeving heb je net even wat meer aandacht voor elkaar, en hoeft er niets te gebeuren. Dat is een wereld van verschil in vergelijking met thuis. Ook ideaal voor jonge ouders, die even tot rust willen komen en tijd met elkaar door willen brengen. Spa1001 ontvangt al jaren stellen in de romantische spa, die altijd enorm genieten van hun tijd bij Spa1001.

Spa online boeken

Ben je al overtuigd van deze romantische spa? Boek dan direct! Dat kan via de website, maar ook door te bellen. Speciale vragen of wensen? Het personeel van Spa1001 doet er alles aan om jouw dag in onze spa onvergetelijk te maken. Benieuwd naar de tarieven? Kijk dan even op de website. In veel gevallen is het ook mogelijk om een arrangement op maat te bestellen. Denk dan bijvoorbeeld aan

  • een welkom met champagne
  • lekkere hapjes voor jou en je partner
  • een massage

Ook dit is eenvoudig online te boeken.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn