Waarom de makelaar in Boxtel een goede keuze is

Wanneer je ervoor kiest om je huis te verkopen, dan maak je een grote beslissing. Je verkoopt wat jarenlang jouw thuis geweest is, maar tegelijkertijd is het een beslissing met grote financiële gevolgen. Financiële gevolgen die een grote rol van betekenis kunnen gaan spelen in de toekomst aangezien je op zoek moet naar een volgende woning en daar heb je geld voor nodig. Een beslissing die levens gaat veranderen, die dingen ondersteboven gaat zetten en een beslissing die je niet zomaar neemt. Er zijn steeds meer mensen die eerst proberen zelf hun huis te verkopen. Uiteraard is dat mogelijk, maar het is belangrijk om goed te kijken naar wat de mogelijkheden zijn. Wanneer je zelf een huis verkoopt, dan betekent dit dat je zelf alles moet regelen en dat de kosten allemaal langskomen voor jouw rekening. Ook wanneer je huis niet verkocht wordt. Het bereiken van veel mensen kost tijd en vaak geld. Heb je alle tijd van de wereld om je huis te verkopen en kun je gemakkelijk alles zelf regelen? Dan nog is het de moeite waard om de makelaar in Boxtel te overwegen.

Waarom kiezen voor de makelaar in Boxtel

Een woning verkopen, dat doe je niet elke dag. De makelaar in Boxtel doet het wél elke dag en weet precies wat er op de markt speelt, wat populair is en waar mensen naar op zoek zijn. Dat betekent dat de makelaar in Boxtel al meer informatie heeft voordat hij begint dan jij kunt verzamelen. De makelaar in Boxtel zorgt voor een professioneel verkooptraject, heeft een eigen netwerk en heeft daarnaast twee voordelen die eigenlijk niet te versmaden zijn:

  • Snellere verkoop;
  • Hogere verkoopprijzen.

Dit heeft voornamelijk te maken met het professionele uiterlijk en uiteraard het netwerk, maar ook de manier van werken is vaak meer doelgericht. Mensen worden bereikt – maar dan wel de mensen die op zoek kunnen zijn naar jouw woning. Bezichtigingen worden gepland, geïnteresseerden worden tegen elkaar uitgespeeld zonder dat zij dit beseffen en alles leidt tot het beste verkooptraject voor jou. Laten we eerlijk zijn: heb je al een andere woning op het oog, wil je geen dubbele woonlasten en wil je zoveel mogelijk gemak? Dan is het kiezen voor de makelaar in Boxtel de beste keuze. De makelaar in Boxtel kan direct inschatten wat de beste vraagprijs is, maar zal altijd in overleg met jou de beslissingen maken. Zo ging het bij ons in ieder geval wel.

Ons eigen traject

Toen wij onze villa wilden verkopen, waren er tal van mensen die hun mening aan ons op wilden dringen. Ik had destijds al gesproken met de makelaar in Boxtel (Nuyens Makelaars, nuyensmakelaars.nl), wist precies wat ik wilde doen en hoe we het aan gingen pakken. Vrienden noemden de prijs die zij toch minstens zouden vragen en schrokken toen de vraagprijs er maar liefst € 50.000 onder zat. De goedkoopste villa in Boxtel terwijl het juist zo goed uitgerust was en voorzien van alle mogelijkheden? Ja, want samen met de makelaar in Boxtel hadden we besloten het agressief aan te pakken. En dat werkte. Er kwamen veel mensen die interesse hadden, die zagen dat er veel andere gegadigden waren en op het moment van bieden stond de telefoon roodgloeiend. Onze villa is € 125.000 boven de vraagprijs verkocht en heeft daarmee een bijzonder respectabele score neergezet. Voor ons was het meer dan genoeg aangezien we hiermee gemakkelijk de kleinere woning konden kopen die we voor ogen hadden zodat het eens overzichtelijker wonen zou worden, met een tuin die we zelf konden onderhouden.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn