Wat is een goede textieldrukkerij?

Wij wilden graag nieuwe shirts laten bedrukken met het logo van het bedrijf en ik was de verantwoordelijke om dit te regelen. Ik werk op het hoofdkantoor voor een groot bedrijf met veel verschillende winkels in Nederland. In de winkels moet het personeel een shirt dragen met het logo van het bedrijf, zodat de klanten kunnen zien dat zij daar werken. Wij hadden ruim een jaar geleden ook shirts laten bedrukken, maar waren niet tevreden over de kwaliteit van de bedrukking. Daarom ging ik op zoek naar een andere textieldrukkerij en kwam uit bij VK Print. Sinds een jaar werk ik bij dit bedrijf en vind het tot nu toe erg leuk. Ik werk op de marketingafdeling en leer veel en krijg veel verschillende opdrachten te doen. Ik werk met een aantal ervaren collega’s, waardoor ik altijd mijn vragen kan stellen, of om hulp kan vragen. Gelukkig krijg ik veel leuke en interessante opdrachten te doen, een daarvan was het zoeken naar een nieuwe textieldrukkerij. Het bedrijf heeft veel winkels door Nederland heen en het personeel moet daar een shirt met het logo dragen. Klanten willen graag weten wie er voor het bedrijf werkt, zodat zij hun vragen kunnen stellen. Winkelmedewerkers maken al jaren gebruik van de shirts en ruim een jaar geleden hadden wij voor het laatst shirts laten drukken. De shirts zagen er mooi uit en ze leken aan onze eisen te voldoen, maar na meerdere keren wassen is het logo niet meer mooi en slechter te zien. Het is natuurlijk belangrijk dat het logo netjes blijft en wij waren hier erg teleurgesteld over. Het leek ons verstandig om een nieuwe textieldrukkerij te zoeken, om daar de volgende lading shirts te bestellen. Deze drukkerij moest zorgen voor goede kwaliteit shirts, waarbij het logo lang meegaat en goed zichtbaar is.

VK Print werd onze textieldrukkerij

Online zocht ik naar bedrijven die textiel kunnen bedrukken en vond een aantal bedrijven, een daarvan was VK Print. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het bedrukken van artikelen en kan verschillende technieken gebruiken. Ik moest een goede keuze maken, gelukkig las ik veel positieve beoordelingen over dit bedrijf en zij hadden al veel grote bedrijven geholpen. Ik nam contact op met dit bedrijf en vertelde dat wij shirts wilden laten bedrukken met ons logo en dat het belangrijk was dat het logo lang goed bleef. Dit bedrijf kon enkele voorbeelden sturen en die zagen er goed uit. Met deze textieldrukkerij konden wij goede afspraken maken over het shirt, de aantallen en de prijs en wij besloten om hier de shirts te bestellen.

Zeer tevreden met VK Print

De shirts zijn erg mooi geworden en wij zijn erg tevreden over deze textieldrukkerij. Ze kunnen zelfs een gedeelte van de artikelen voor ons opslaan, zodat wij ruimte besparen op het hoofdkantoor. Het moet nog blijken of de shirts lang goed blijven, maar wij hebben er veel vertrouwen in. Wij zijn erg tevreden met VK Print en kunnen deze textieldrukkerij

  • Ze hebben veel positieve beoordelingen
  • Ze hebben product bedrukt voor veel grote bedrijven
  • Wij konden goede afspraken met dit bedrijf maken
  • De shirts zijn erg mooi geworden
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn