Wat is een koeltoonbank?

Wat is een koeltoonbank? Niet voor niets stellen we deze vraag aan het begin van deze informatieve doch commercieel geschreven tekst. Want wie niet weet wat een koeltoonbank is, zal er ook wel niet eentje willen bestellen, terwijl dat juist datgene is waar wij op uit zijn. Enfin, een koeltoonbank is een toonbank die gekoeld is. Zo ver was u naar alle waarschijnlijkheid zelf ook al wel. Men gebruikt een dergelijk apparaat in de regel om producten met een zekere bederfelijkheid in uit te stallen. Wie naar de snackbar gaat, ziet daar altijd zo’n ding staan. Daarin liggen dan bijvoorbeeld kaassoufflés, kroketten en frikandellen keurig op een rijtje opgesteld. Bezoekt u de bakker om de hoek? Ook hij heeft vaak een exemplaar staan om de gebakjes en lekkere chocolaatjes koel te houden. Het mooie aan deze apparaten is dat u er rechtstreeks uit kunt verkopen. De klant die in uw winkel komt kan gelijk zien wat u allemaal in huis heeft. Hij kan voorts op erg eenvoudige wijze kenbaar maken welk product van u hij wil kopen. Dat kan namelijk door te wijzen naar iets in de koeltoonbank. Runt u dus een onderneming die iets van etens- of drinkwaren verkoopt, dan is het aanschaffen van zo’n machine bepaald geen overbodige luxe. Sterker nog: het is een must om te kunnen overleven in de hedendaagse commerciële maatschappij. U wilt natuurlijk niet hebben dat de concurrent wel een koeltoonbank in de etalage heeft en u niet. Dan zou u hopeloos achterstaan en dat is nu net niet de bedoeling. Misschien kunt u zelfs uw koelkasten in de ruimte waar ook bezoekers komen wel wegdoen. Op die wijze bespaart u ook nog eens mooi wat centen. En laten we eerlijk zijn, wie wil dat in deze tijd van hevige concurrentie nou niet?

Waar koop ik een koeltoonbank?

Thans is vastgesteld wat een koeltoonbank is en wat u daarmee kunt. Nog even ter herinnering: een koeltoonbank is een vitrine waarin u etenswaren uit kunt stallen die gekoeld bewaard dienen te worden. Als u ook zo’n ding aan wilt schaffen, komt de vraag aan bod waar dit het beste kan. Gelukkig hebben we voor u het antwoord. U koopt zo’n ding namelijk het meest voordelig bij Horeca world. Bij deze firma kunt u voor ongekend lage prijzen een koeltoonbank betrekken. Surft u maar eens naar de homepage van de juist genoemde onderneming, dan zult u wel doorhebben waar we het hier over hebben. Koeltoonbanken duur? Bij ons zeker niet! Voor nog geen 1.100 euro heeft u bij ons al een instapmodel te pakken. Langere en luxere exemplaren zijn dan wel iets duurder. Als u naar onze webwinkel surft op zoek naar een koeltoonbank, moet u goed kijken naar wat u precies wilt hebben. Wat past goed in mijn café of restaurant en wat heb ik voor de nieuwe machine over? Dit zijn slechts twee van de vele vragen die nu misschien wel bij u op komen borrelen. Gelukkig staat u er niet alleen voor. Want u kunt gewoon ons bellen. Heeft u namelijk vragen of wilt u meer informatie over een koeltoonbank van ons, dan neemt u toch gewoon contact op? Zo simpel kan het zijn. Niet alleen kunt u ons telefonisch bereiken, maar ook kunt u persoonlijk bij ons langs gaan. Tegenwoordig zijn we in het altijd gezellige Spijkenisse gevestigd, net onder de rook van Rotterdam, overigens niet de hoofdstad van Zuid-Holland. Wilt u de misschien lange reis daarnaartoe niet maken, dan zijn we even goede vrienden. Stuur ons in dat geval gewoon een mailtje. Onze altijd vriendelijke en trouwens erg deskundige medewerkers van de klantenservice helpen u graag bij het bestellen van uw koeltoonbank.

Vliegensvlugge bezorging

Haast niets is zo vervelend als het wachten op dingen. Dat geldt ook voor de koeltoonbank. Nieuwe schoenen besteld, maar duurt het weer lang? Hartstikke irritant. Of heeft u een nieuw boek besteld, dat toch niet leverbaar blijkt? Een grote ergernis. Ook als u een koeltoonbank op internet bestellen gaat, wilt u natuurlijk dat deze een beetje rap naar u toekomt. Wij van Horeca world weten daar als geen ander raad mee. Bij ons heeft u namelijk uw bestelling binnen 24 tot 48 uur in huis. Als dat geen vliegensvlugge levering is, zijn we het helemaal kwijt. Wat zijn nog meer voordelen van onze webshop? Het antwoord luidt puntsgewijs weergegeven als volgt:

  • veilig online betalen
  • standaard 1 jaar garantie
  • gratis verzending vanaf 30 euro

In deze opsomming, die eveneens op de bestelling van een koeltoonbank van toepassing is, is nog niet eens inbegrepen dat we een eigen technische dienst hebben. Mocht er onverhoopt dus toch iets loos zijn met de door u aangeschafte koeltoonbank, dan komen we gewoon bij u langs. Voor zover dit onderhoud binnen de termijn van 1 jaar garantie valt, is het voor u zelfs geheel gratis. En misschien kunnen we daarbuiten ook wel wat regelen, voor als er na langer dan een jaar toch nog iets misgaat. Gelijk moet worden aangetekend dat een koeltoonbank van ons haast nooit een defect vertoont. U wilt immers kwaliteit, en wij leveren niets anders. Aarzel niet langer, kom van die luie bank af en ga op het wereldwijde web een nieuwe koeltoonbank bestellen. Van lang twijfelen is in de historie van de mensheid nog nooit iemand significant beter geworden. Laat het voor u een levensles zijn: kom nu in actie en bezoek onze webwinkel!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn