We helpen u bij uw zoektocht naar de goedkoopste energieleverancier

Bent u verhuisd en wilt u graag weten wie de goedkoopste energieleverancier bij u in de buurt is? Dan doet u er goed aan om onze website er even bij te pakken. Want als u de verantwoording hebt over het uitzoeken van de energiemaatschappij dan is het belangrijk dat u zich prettig voelt. U wilt een uitstekende service, willen besparen op onkosten maar ook energie geleverd krijgen van groene en duurzame bronnen. Dat is waar wij u bij kunnen helpen. Onze website is geheel gratis te gebruiken voor u als particulier. Geen gedoe met abonnementen of iets dergelijks, de site is geschikt om de goedkoopste energieleverancier bij u in de omgeving mee te vinden. Overigens hoeft de goedkoopste energieleverancier niet per definitie ook de beste oplossing te zijn. Betaal iets meer voor een duurzamere energiebron zoals stroom dat is opgewekt door windmolens of zonnepanelen. Misschien kunt u met de gekozen goedkoopste energieleverancier een goede deal sluiten. U investeert in zonnepanelen die op uw daken komen te liggen. Overtollige energie gaat terug naar die goedkoopste energieleverancier en daar kunt u dan misschien wel een mooi bedrag voor terugkrijgen. Dat klinkt misschien vreemd: u krijgt geld van de maatschappij en misschien ook wel subsidie van de gemeente. Maar dat is wel de realiteit dus zoek het eens uit en profiteer van de vele opties die u hebt dankzij een snelle vergelijking op energievergelijking.nl.

De goedkoopste energieleverancier ligt binnen handbereik

Hoe kunt u de diverse maatschappijen bij u in de buurt met elkaar vergelijken? Kijk daarvoor eerst even op onze website. Lees de voorwaarden van de vele grote en kleine leveranciers direct even door en neem een kijkje op hun site. Maar voor een actueel prijzenoverzicht vult u direct op onze landingspagina uw adres in. We hebben uw postcode, huisnummer en toevoeging nodig gevolgd door een schatting van het verbruik op jaarbasis. Hebt u daar geen idee van? Kijk dan even op het kaartje waarmee u de laatste meterstanden hebt doorgegeven of kijk op de slimme meter in de meterkast. Dan ziet u in een net overzicht:

  • De diverse producenten die in uw regio energie leveren,
  • De opties die u per leverancier hebt zoals enkel gas, enkel stroom of een combinatie,
  • De duur van het abonnement. Meestal zit u een jaar aan de goedkoopste energieleverancier vast,
  • En natuurlijk de kosten die we aldus baseren op uw geschatte verbruik.

U krijgt bij het afsluiten of oversluiten naar de goedkoopste energieleverancier vaak een presentje van de producent. Dat kan ook een belangrijke reden zijn om al dan niet voor dat bedrijf te kiezen. Toch hopen we dat u zich vooral laat leiden door de maandelijkse en jaarlijkse geschatte kosten en het type stroom. Duurzame stroom is immers veel waardevoller dan elektriciteit uit een kolencentrale. Denk daarom aan het milieu want daarmee denkt u ook aan uw kinderen en kleinkinderen!

Bij twijfels is het verstandig om de kleine lettertjes even door te lezen

Dat is per definitie altijd erg verstandig om te doen. Want u wilt niet tegen verholen kosten aanlopen en ook niet tegen valse voorwendselen. Mocht u daarom vragen hebben dan kunt u ons ook even een mail sturen. We hopen dat u die moeite ook neemt als u merkt dat een bepaalt detail zoals een prijs niet langer klopt. Dan werken we dit zo snel mogelijk bij. Vergeet u ten slotte niet om een beoordeling achter te laten? Op dit moment is onze gemiddelde een 9.3 op basis van meer dan 400 beoordelingen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn