We hosten WordPress met eigen domeinnaam

Voor iedereen met een bedrijfje is het hebben van een eigen website belangrijk. Het is een moderne manier om klanten mee aan te trekken, om spullen te verkopen en om diensten aan te bieden. Dat geldt voor bedrijven maar ook voor diensten en zelfs voor particulieren die willen investeren in een eigen site. Er zijn vele platforms waarmee de site gebouwd kan worden zoals WordPress. Een eigen domeinnaam bestaande uit de naam en de extensie zijn dan eigenlijk het enige dat u nog moet vastleggen. Tevens wilt u wellicht dat uw site van WordPress met eigen domeinnaam gehost wordt door een professioneel bedrijf. En dat is waar wij om de hoek kijken want we kunnen WordPress met eigen domeinnaam op onze virtuele server draaiende houden zodat u geen enkel risico meer loopt. Geen risico in de zin dat we het virusvrij houden en tevens dat het 24 uur online staan. Klinkt u dat als muziek in de oren en wilt u hier daarom graag even wat meer over weten? Neem dan eens een kijkje op onze website, datact.nl en kijk bij het artikel over WordPress met eigen domeinnaam. U zult zien dat er diverse bundels bestaan waaruit u kunt kiezen. De verschillen hebben naast het platform voornamelijk te maken me de hoeveelheid dataverkeer. Natuurlijk is het altijd mogelijk om tijdens de hosting te switchen naar een duurder of juist kleiner pakket. Het hangt er immers maar net vanaf hoe goed uw website van WordPress met domeinnaam draait.

Hebt u een site in WordPress? Een eigen domeinnaam hebt u zeker nodig

Laat u de site in WordPress bouwen? Eigen domeinnaam tevens al geregeld? Neem dan contact met ons op en geef aan wat u qua service zoekt. Wellicht dat wij u namelijk tegemoet kunnen komen. En dat is enkel prettig om snel te regelen want u wilt na de bouw natuurlijk spoedig online gaan. Het internet is een moderne bron van inkomsten. U kunt uw diensten aanbieden en via de webwinkel uw producten verkopen. U vergroot uw reikwijdte aanzienlijk, zeker als u een extensie kiest voor heel de wereld zoals .net of .com. De website die voor u is gebouwd bestaat uit code, zo simpel is het nu eigenlijk. Het blijft immers een digitaal construct. Om naar uw site te verwijzen gebruiken computers en laptops heel wat getallen. De eigenlijke naam van uw site bestaat uit een lang getal dat uw klanten en waarschijnlijk uzelf niet kunnen onthouden. Daarom geeft u het een domeinnaam zoals de naam van uw bedrijf. De extensie geeft natuurlijk aan uit welk land de site afkomstig is. Naast sites in WordPress met eigen domeinnaam kunnen we ook sites gebouwd met behulp van andere platforms eenvoudig ondersteunen op onze virtuele servers.

Hosting op maat, dat mag u van ons verwachten

Wist u dat uw WordPress gratis kunt installeren. U hoeft de bouw van de site, in ieder geval het onderhoud, niet zelf te doen! Verdiept u zich in deze opties en mogelijkheden zodat u in de toekomst uw eigen website van WordPress met eigen domeinnaam aan kunt passen wanneer u dat maar wilt. Op onze website kunt u erg veel leen over de werking van het internet, hoe u marketing kunt toepassen en wat er verder nog voor tips te geven valt. Om op de hoogte te blijven van onze blogs en tips of om onze kortingen te volgen kunt u onze nieuwsbrief krijgen door u gratis te abonneren. Hebt u verder nog vragen over onze services? Klim dan in de pen en schrijf een e-mail of bel ons vandaag nog op!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn