Wilt u een cursus assertiviteit volgen?

Wilt u een cursus assertiviteit volgen? Dan bent u bij Tijdwinst.com aan het goede adres. Dit is een onderneming die in 1999 opgericht is. Het bedrijf is gespecialiseerd in feedback geven, gesprekstechnieken, assertiviteit, time management, snellezen en slimmer werken. Het bedrijf verzorgt praktische cursussen, workshops en lezingen door heel Nederland, België en hierbuiten. Het bedrijf wil mensen en organisaties helpen om kostbare tijd zo optimaal mogelijk te benutten en focus te houden op zaken die voor hen het belangrijkste zijn. 

Cursus assertiviteit

Het bedrijf organiseert een workshop op gebied van assertiviteit. Hierbij gaat het om een kort maar krachtig interactief programma over assertiviteit of een ander onderwerp op gebied van communicatie. Zo heeft de cursus assertiviteit een aantal voordelen:

 • Kort en krachtig:  de cursus assertiviteit is mogelijk van 20 minuten tot een halve dag. 
 • Frisse boost: de cursus assertiviteit biedt praktische tips en is inspirerend van begin tot eind.
 • Actueel: de cursus assertiviteit biedt u altijd het laatste nieuws op het gebied van tips en inzichten.
 • Beste opleider: het bedrijf is al drie jaar op rij uitgeroepen tot beste opleider van Nederland.
 • Score: het bedrijf heeft een score van 8,7 ontvangen van de deelnemers. 

Het is ook mogelijk om de cursus assertiviteit te volgen door persoonlijke coaching. Tijdens deze cursus assertiviteit begeleid een professional u bij persoonlijke vraagstukken op het gebied van assertiviteit. Samen met de professional werkt u aan zaken die u spanning opleveren en die blokkades geven.

De 1-daagse cursus assertiviteit is erop gericht dat u direct zelf aan de slag kunt. Veel mensen vinden het na afloop prettig om in de eerste periode na de cursus assertiviteit begeleidt te worden. Dit zorgt ervoor dat de stap van theorie naar praktijk succesvoller wordt. Dit maakt de mogelijkheid tot persoonlijke coaching ideaal tijdens de cursus assertiviteit. 

Tijdens de cursus assertiviteit wordt samen met de trainer een persoonlijk plan van aanpak opgesteld. Hierin wordt bepaald aan welke zaken gewerkt gaan worden tijdens de cursus assertiviteit. 

Werkzaamheden

Tijdens de cursus zijn er een aantal onderwerpen die veel worden aangevraagd:

 • Coachend leidinggeven: elke persoon heeft een andere benadering nodig. Tijdens de workshop worden er handvatten en inzichten gegeven waarmee u aan de slag kunt gaan.
 • Feedback geven: dit is een cruciaal onderdeel van de communicatie met anderen en het is van grote invloed op de samenwerking met mensen op je heen. Het is van belang om te leren hoe u de feedback geeft. Tijdens de workshop krijgt u de do’s and dont’s. 
 • Conflict hantering: het vermijden van conflicten is een onderdeel van het leven. Het is goed om soms de confrontatie aan te gaan, maar soms ook niet. Tijdens de workshop leert u omgaan met conflictsituaties. 
 • Sociale vaardigheden voor technici: het is belangrijk dat er naar de klant geluisterd wordt. Tijdens de workshop worden praktische handvatten gegeven om hier beter op in te spelen.
 • Effectief communiceren: de boodschap kan krachtig zijn maar het is ook belangrijk hoe deze wordt overgebracht. Tijdens de workshop leert u hier mee aan de slag te gaan.
 • Kernkwadranten: hierbij wordt uitgegaan van uw kwaliteiten. U leert meer over uzelf en de mensen om u heen. 
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn