Hoe maak je een pallet bed?

Een pallet bed maken is helemaal niet zo moeilijk. Het is een kwestie van diverse pallets verzamelen, opstapelen en eventueel op de juiste manier aan elkaar koppelen. Het enige probleem waar veel mensen vaak tegenaan lopen is dat ze geen geschikte pallets kunnen vinden om hun bed van te maken. Gelukkig is daar nu de webshop palletspoed.nl. Daar kunnen ze op korte termijn pallets leveren in diverse maten, welke perfect geschikt zijn om een bed van te bouwen. Ze hebben zelfs een hele categorie met pallet bedden die je zo kant en klaar kunt kopen. Je ontvangt als je deze bestelt de pallets in het formaat dat je wilt, en kunt zo eenvoudig je pallet bed maken. Het grote voordeel aan deze manier van bedden bouwen is dat het super voordelig is. Je kunt in de webshop van palletspoed.nl namelijk al een tweepersoons pallet bed kopen vanaf €129,99! Dat is natuurlijk geen geld als je het vergelijkt met de prijzen van normale bedden en ledikanten. Daar tegenover staat dat het wellicht ietsje oncomfortabeler ligt. Een normale lattenbodem geeft namelijk altijd ietsje mee als je in bed ligt, en een pallet doet dat natuurlijk niet. Maar als je een goed matras hebt merk je daar echt helemaal niks van, en kun je gerust voor een bed van pallets gaan.

Het pallet bed als nieuwe woontrend

palletspoed.nl heeft de afgelopen jaren de verkoop van hun pallet bed flink zien stijgen. Dat is niet zo raar, want het is een trend die steeds populairder wordt. Een bed van pallets heeft een beetje een nonchalante look. Het is niet echt chic, maar juist ruig en stoer, en ideaal voor mensen die wel van de vintage woonstijl houden. Een pallet bed is namelijk echt een beetje hippie-achtig. En als je het combineert met veel planten, kunst aan de muur en wat mooie kelim kussens ben je volgens de woonbladen echt helemaal trendy. Een aantal tips voor het stylen van zo’n bed van pallets zijn:

  • Zorg voor zachte vloerbedekking onder de pallets, dit geeft meer warmte
  • Schilder een lambrisering op de muur, je slaapt vrij laag, en dit oogt knusser
  • Koop een plaid die helemaal over het voeteneinde heen valt voor een extra knus gevoel
  • Maak eventueel ook een hoofdeinde van pallets, om het bed te complementeren

Met deze tips moet het vast lukken om jullie pallet bed leuk te stylen. 

Pallet bed online bestellen

Zoals eerder gezegd kun je zo’n hip pallet bed het beste kopen in de webshop van palletspoed.nl. Daar vindt je vrijwel alle formaten bedden, zowel een- als tweepersoons, en na het plaatsen van je bestelling worden de pallets kant en klaar, in de door jou gewenste maat bij je thuis bezorgd. Het bed opbouwen is vervolgens super simpel. Stapel gewoon de pallets op waar je ze wilt hebben. De pallets worden altijd geleverd in hun natuurlijke kleur, dus als je wilt kun je ze nog een leuk kleurtje geven, maar dit doet wel af aan de store naturel-trend waarmee een pallet bed zo hip is geworden. Hoe dan ook is het een houtsoort die gemakkelijk te bewerken is, dus doe ermee wat je wilt. Dan heb jij ook binnen de kortste keren zo’n hippe slaapkamer met een zelfgemaakt bed van pallets!

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn