Wilt u esta aanvragen gezin?

Wilt u Esta aanvragen gezin? Dan bent u bij Esta USA aan het goede adres. Dit kunt u via deze organisatie gemakkelijk en snel zelf regelen. 

Esta

Wanneer vraagt u een Esta aan? Esta aanvragen gezin: dat doet u wanneer u via de lucht of zee wilt reizen naar de Verenigde staten en inwoner bent van een land dat onder de Visa Waiver Program valt. Esta is een afkorting voor Electronic System for Travel Authorization het gaat om een reistoestemming die u altijd moet aanvragen wanneer u naar Amerika wilt reizen. Dit document is bedoeld voor tijdelijke zakenreizen of toeristische reizen aan land, hierbij geldt een maximale reistijd van 90 dagen Wanneer u Amerika betreedt om door te reizen naar een ander land, heeft u ook een Esta nodig. Enkele belangrijke regels met betrekking tot de Esta zijn:

  • Na aanvraag is dit document twee jaar geldig
  • Wanneer u paspoort vervalt is de Esta ook niet meer geldig
  • Uw paspoort mag niet verlopen gedurende uw verblijf
  • De Esta kan onbeperkt gebruikt worden
  • U mag maximaal 90 dagen achter elkaar in Amerika blijven
  • Verblijft u in Canada, Mexico en/of de VS dan telt u deze dagen bij elkaar op
  • De douane kan u altijd weigeren, ook met een geldige Esta

U kunt een Esta eenvoudig en snel online aanvragen door naar een erkende website te gaan om dit reisdocument te bestellen. Het is belangrijk om deze aanvraag niet te laat te doen, u kan namelijk het risico lopen de Esta te laat te ontvangen. Het wordt aangeraden om deze altijd een maand voor vertrek aan te vragen, zo bent u altijd op tijd. 

Esta aanvragen gezin

Esta aanvragen gezin gaat als volgt. Het is de bedoeling dat wanneer u een Esta aanvragen gezin doet, alle gezinsleden een aparte Wilt u esta aanvragen gezin?aanvragen in moeten vullen. Er is dus geen groepsaanvraag voor Esta aanvragen gezin mogelijk. Daarnaast dient u per Esta aanvraag te betalen.

Er zijn mogelijkheden voor slechts één Esta aanvragen gezin. Deze gezinsaanvraag of groepsaanvraag kunt u gemakkelijk op de Nederlandse visumdienst website aanvragen. Hier kunt u gemakkelijk in 1 keer alle Esta gegevens invullen en een Esta aanvragen gezin. Dit kunt u vervolgens als totaal afrekenen. De Esta aanvragen gezin op deze manier werkt eenvoudig en kan in het Nederlands gedaan worden.

Het verkrijgen van goedkeuring van de Esta aanvragen gezin kan tot maximaal 72 uur duren. U krijg vaak snel toestemming. 

Bij een Esta aanvragen gezin is het belangrijk om het formulier goed in te vullen. Wanneer u dit niet doet, loopt u de kans om geweigerd te worden. Voor de Esta aanvragen gezin zijn een aantal tips om deze zo goed mogelijk in te vullen:

  • Neem alle persoonsgegevens direct over uit het paspoort
  • Vul alle gegevens naar waarheid in
  • Controleer alle gegevens voor het versturen van het formulier

Wanneer u meer wilt weten over het aanvragen van een Esta, kunt u contact opnemen met deze organisatie. Dit kunt u gemakkelijk doen via de website. Op de website kun u nog meer informatie vinden over de Esta aanvragen, wanneer u geweigerd bent en meer. Neem gerust een kijkje op de website.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn