Wilt u graag een goede goochelaar huren?

Wij hebben ieder jaar een bedrijfsborrel en wij merkten dat de animo voor deze borrel de afgelopen jaren steeds minder werd. Doorgaans kwam namelijk de CEO van ons bedrijf langs om een toespraak te geven over wat er het afgelopen jaar allemaal gedaan is. Dat is niet een onderwerp waar de meeste mensen van ons bedrijf lang naar kunnen luisteren omdat het namelijk zo is dat zij dit allemaal al lang weten. Vandaar dat wij dit jaar besloten hebben om de borrel heel anders vorm te geven en om er een leukere aangelegenheid van te maken. Wij hebben toen bedacht dat wij graag een goochelaar huren wilden. Het leek ons namelijk een goed idee om iemand in te huren die de sfeer een beetje los kon maken. Dat gaat met een speech van een CEO natuurlijk nooit lukken. Wij hebben daarom gekeken waar wij een goochelaar huren konden. Wij wilden er graag zeker van zijn dat wanneer wij een goochelaar huren gingen, wij iemand konden vinden die ons ook echt goed kon vermaken. Wij hadden ook een behoorlijk budget liggen dus wij hoefden ook niet op de kosten van het goochelaar huren te besparen. Wij hebben daarom gekeken waar je moet zijn wanneer je graag een goede goochelaar huren wilt. Ik heb toen gezien dat je op het internet eigenlijk maar naar een site hoeft te gaan wanneer je een goede goochelaar huren wilt. Je moet dan naar de site van richmagic.nl gaan. Via deze site kun je een goochelaar huren en deze vakman verstaat zijn vak echt als geen ander. Wij hebben de site van deze kunstenaar bekeken en wij waren meteen diep onder de indruk van zijn kunsten. Het is namelijk zo dat als je hier een goochelaar huren gaat, je er zeker van kunt zijn dat je een topshow gaat zien. Ik was daarom ook heel blij om te merken dat Rich nog vrij was op de dag dat wij graag een goochelaar huren wilden en dus hebben wij meteen een boeking gemaakt. 

Deze goochelaar moet u huren!

Wij hebben vol verwachting afgewacht wat deze goochelaar ons allemaal aan trucs zou laten zien en zodra hij de zaal binnentrad, kwam hij al met een goede truc aanzetten. Wij wisten daarom ook meteen dat het goochelaar huren een heel goede stap was geweest en wij zijn heel blij dat wij besloten hebben dat wij een goochelaar huren wilden. Wij hebben gezien dat iedereen zeer onder de indruk was van de kunsten van deze vakman. Mocht u daarom ook een goochelaar huren willen, surf dan een keer naar richmagic.nl om te zien wat deze man allemaal voor u kan betekenen. 

Kijk ook eens op richmagic.nl

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van deze kunstenaar? Kijk dan even op de site van richmagic.nl. Hier kunt u:

  • Bekijken wat deze vakman allemaal aan kunsten kan vertonen 
  • Lezen waar hij allemaal heeft opgetreden 
  • Een reservering maken 

Wij zijn heel blij dat wij Rich hebben ingeschakeld en wij hopen dat wij hem vaker kunnen uitnodigen. Wij waren namelijk diep onder de indruk van zijn kunnen. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn