Zell am see bezocht vanuit luxe appartement

Ik ben net terug van een heerlijke vakantie met mijn gezin in Zell am see. We zijn allemaal dik tevreden over de ervaring en we willen graag weer een keer terug. Onze vakantie hadden we geboekt via Alpin Rentals. Omdat we in totaal met zijn zessen waren, hebben we gekozen voor een appartement met drie slaapkamers met zicht op Zell am see. Vanuit de woonkamer konden we zelfs het Zellmeer zien liggen. Een prachtig uitzicht dat je niet snel vergeet. Iedere slaapkamer was voorzien van een zeer comfortabel tweepersoonsbed, dus we hebben allemaal heerlijk geslapen en we zijn helemaal bijgekomen. Iedereen van mijn gezin houdt van een actieve vakantie en van bergvakanties, dus Zell am see was echt een ideale locatie voor ons. Over het appartement van Alpin Rentals hadden we ook niks te klagen. Alles was goed verzorgd en we waren van alle gemakken voorzien. Je weet in vakantielanden als Oostenrijk en Duitsland niet altijd zeker wat je zal aantreffen wanneer je een appartement huurt. Maar ons appartement was heel schoon en ook heel stijlvol en modern ingericht. Als we nog eens naar Zell am see zouden gaan, zouden we ook zeker weer in Residence Bellevue willen verblijven.

Genoeg te beleven in Zell am see

We hebben echt een topvakantie gehad in Zell am see en we hebben ons geen moment hoeven te vervelen. In de plaats is heel veel te zien en te doen. Mijn vader houdt veel van traditionele architectuur, dus hij was heel enthousiast over de plaats met het prachtige kathedraal en de kerken. Mijn broer houdt naast bergen ook veel van watersporten, dus wat dat betreft had Zell am see hem alles te bieden. We hebben heerlijk gewandeld en gefietst in de bergen, maar we zijn ook het water op gegaan. Beide zijn heel makkelijk en snel te bereiken vanuit de accommodatie. We waren daardoor weinig tijd kwijt aan reizen. Met de vriendin van mijn broer ben ik ook nog een dagje wezen shoppen. Er waren veel leuke winkeltjes te vinden in Zell am see, dus de dag was zeker geslaagd. We zijn allemaal erg te spreken over zowel de locatie als over de service van Alpin Rentals. Alles was helemaal duidelijk van begin tot eind en we werden altijd vriendelijk te woord gestaan. Ook Residence Bellevue is zeker de moeite waard. Je kunt zelfs gratis gebruikmaken van de sauna en je hebt een eigen parkeerplaats in de garage. Kortom, je hebt echt alles wat je nodig hebt dichtbij.

Actieve maar ontspannen vakantie

Wat ons betreft biedt Zell am see de perfecte combinatie tussen actieve bezigheden en ontspannen momenten. We zijn allemaal heerlijk bijgekomen, maar we hebben ook het idee dat we nieuwe, leuke ervaringen hebben opgedaan. We kunnen een vakantie via Alpin Rentals zeker aanraden. Je wordt met alles vriendelijk geholpen en je hebt de planning zo rond. Ons appartement was onder andere voorzien van:

  • Een balkon met prachtig uitzicht op het Zellmeer
  • Badjassen en huisschoenen
  • Een luxe keuken met magnetron, oven en Nespresso koffiemachine
  • Gratis internet

Ben je ook op zoek naar een goed adres voor jouw vakantie in Zell am see, dan kunnen we Residence Bellevue zeker aanraden. Wanneer je boekt via Alpin Rentals weet je zeker dat je goed zit. De locatie is ook ideaal, omdat je alles dichtbij hebt. Zelfs een golfbaan en skipiste zijn heel dichtbij. Daarom zal je je tijdens een vakantie in of bij Zell am see nooit vervelen. De locatie is ideaal voor skivakanties, maar het heeft daarnaast nog veel meer te bieden. Kijk online voor de vele mogelijkheden.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn