De beste Pini Kay briketten tegen voordelige prijzen

Teswood - Pini kay brikettenHeeft u een haard, dan heeft u vanzelfsprekend hout nodig om hierin een vuur te kunnen laten branden. Vindt u het belangrijk om goed om het milieu te denken, dan verwijzen we u graag naar de website van Teswood. Hier vindt u namelijk uitsluitend duurzame en milieuvriendelijke brandstoffen. Alles wat u hier vindt voldoet aan de hoogste eisen, waaronder ook de Pini Kay briketten. Via deze firma kunt u voordelig aan Pini Kay briketten komen, dus u hoeft echt niet de hoofdprijs te betalen voor het maken van een verantwoorde keuze. We vertellen u graag meer over de voordelen van Pini Kay briketten:

  • 100% schone houtvezel, zonder toevoegingen
  • Geproduceerd volgens de DIN 51731 norm
  • Laag vochtpercentage van <5%
  • Langere brandduur dan normaal brandhout

Natuurlijk hoeft u de Pini Kay briketten niet zelf op te komen halen, want deze kunnen gewoon bij u worden bezorgd. U kunt de gewenste producten via de website bestellen, waardoor u dus niet de deur uit hoeft. Deze firma levert trouwens niet alleen in ons land, maar in de hele Benelux. Ook grote hoeveelheden zijn voor deze firma geen enkel punt. Ze beschikken namelijk zelf over auto’s die voorzien zijn van een losklep en pompwagen, waardoor u zelf aan kunt geven waar u de bestelling wenst te hebben.

Pini Kay briketten bestelt u bij Teswood

In de winter zijn we het merendeel van de tijd lekker binnen, dus is het belangrijk om het binnen zo aangenaam mogelijk te maken. Buiten regent het dat het giet, voor de zoveelste keer. Het is soms bijna om depressief van te kunnen worden, want regen gaat altijd gepaard met een donkere dag. Op deze manier zijn we snel klaar met de winter en verlangen we des te meer naar het voorjaar. De kans bestaat dat het ook het lekkere voorjaar nog wel even op zich zal laten wachten, dus zorg ervoor dat het binnen zo gezellig mogelijk is. Voor het aanbrengen van de juiste sfeer is het belangrijk dat u zich thuis voelt in uw eigen huis. Voelt u zich hier op uw gemak, dan is het binnen zitten eigenlijk helemaal zo erg nog niet. U heeft vast wel een lekkere bank waar u in plaats kunt nemen. Pak er een lekker dekentje bij en duik een paar uur in uw lievelingsboek. Houdt u niet zo van lezen, dan kunt u ook een film kijken via de televisie. Op deze manier vliegen de uren voorbij en zorgt u ook nog eens goed voor uzelf, want ontspannen is belangrijk. Lang niet iedereen beheerst de kunst van het kunnen ontspannen. Menig mens is de hele dag maar in de weer met van alles en nog wat. Daarvoor is het leven natuurlijk niet bedoeld. Zoekt u naar een manier om het in huis behaaglijker te maken en tegelijkertijd voor meer sfeer te zorgen, dan kan het te overwegen zijn om een kachel in uw huis te laten plaatsen. Dat hoeft natuurlijk geen grote kachel te zijn, want een kleintje kan ook al een wereld van verschil maken. Ziet u zichzelf al voor de kachel liggen of zitten? Met zo’n heerlijke kachel wilt u niet eens meer naar buiten. Misschien kunt u overwegen om er eentje te laten installeren in uw woning. U kunt alvast rondkijken naar geschikte kachels die u wel in de woonkamer zou willen hebben staan. U hoeft trouwens niet noodzakelijk zelf hout te hakken voor het aanmaken van het vuur in de kachel, want u kunt tegenwoordig ook kiezen voor Pini Kay briketten. Pini Kay briketten zijn van de buitenkant eenvoudig te herkennen. Ze beschikken namelijk over een gat in het midden. Dit gat heeft een functie, want dankzij dit gat zijn ze goed brandbaar. Pini Kay briketten hebben overigens nog meer voordelen, waar we u graag kennis mee willen laten maken. Allereerst is het met het oog op de gezondheid van u en uw gezinsleden een goede keuze, want Pini Kay briketten zijn gemaakt uit 100% schone houtvezel. Dat betekent dat er geen toevoegingen aan zijn toegevoegd. Hiermee zijn ze niet alleen goed voor de gezondheid, maar ook een goede optie met oog op het milieu. Pini Kay briketten verbranden overigens ook niet zo snel als hout, waardoor u dus langer kunt doen met Pini Kay briketten. Dat is ook weer een voordeel voor uw portemonnee. Behalve dat Pini Kay briketten langzamer verbranden, zijn ze ook nog eens gemakkelijk te ontsteken en brandt het snel.

Teswood levert niet uitsluitend in Nederland

Wilt u meer voordelen lezen van Pini Kay briketten, dan kunt u verder lezen op de website Teswood.nl. Hier vindt u uitgebreide informatie over Pini Kay briketten, maar ook over andere ecologische brandstoffen. Wilt u de kachel op een verantwoorde wijze laten branden, dan kan dat perfect met de producten van deze firma. Overigens levert deze firma niet uitsluitend aan particulieren, want ook bedrijven zijn hier echt aan het goede adres. Voor zowel particulieren als bedrijven worden scherpe tarieven gerekend. Voor vragen over de verschillende houtsoorten kunt u zich het beste wenden tot de specialisten van deze firma. U kunt ze bereiken via het telefoonnummer dat u op de website kunt vinden. Ook is het mogelijk om te mailen. In dat geval wordt u zo snel mogelijk voorzien van de gewenste informatie. Het is ook mogelijk om hiervoor het contactformulier te gebruiken. Of u nu in Nederland woont, in België of in Luxemburg, deze firma komt overal!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn