Eigenzinnige stropdassen kopen

Weet je hoe je iemand echt goed kan leren kennen? Ga samen stropdassen kopen. Nee, serieus: het soort stropdassen dat iemand uitkiest zegt in hoge mate iets over wat voor persoon hij of zij is. Herinner je de stropdaswissel van Samsom nog? Hij verruilde zijn blauwe stropdas voor een rode toen hij zag dat zijn politieke rivaal en tegenstrever ook een blauwe das droeg. Ga je stropdassen kopen, realiseer dan dus dat je keuze van das een hoop over jezelf onthult, in principe net als elk ander onderdeel van je garderobe en outfit. Dit is iets wat ze zich terdege realiseren bij Mighty Good Man, een jonge, trendy en stijlvolle webwinkel waar ze allerlei klassieke en hippe herenkleding en – accessoires verkopen. Stropdassen kopen was nog nooit zo makkelijk: kies, bestel, betaal en ontvang het pakketje binnen drie dagen (een bestelling wordt bij Mighty Good Man namelijk altijd binnen 48 uur verzonden). Retourneren kan eenvoudig binnen twee weken. Tegelijkertijd was stropdassen kopen nooit zo moeilijk: het assortiment op Mighty Good Man is zo groot, zo divers, zo aantrekkelijk en van zo hoge kwaliteit dat het kiezen welke stropdassen te kopen bijna onmogelijk is gemaakt. Gelukkig heeft de webwinkel ook een catalogus – die ze zelf een ‘Lookbook’ noemen – waar je inspiratie kunt opdoen, bijvoorbeeld voor het stropdassen kopen en waar deze stropdassen dan het best mee te combineren zijn, zoals shirts, overhemden, pochetten, manchetknopen en andere zaken. Stropdassen kopen was ook nog nooit zo leuk en uitdagend: webwinkel Mighty Good Man stimuleert iedere bezoeker om het leukste, interessantste, meest onverwachte, mees professionele, eigenzinnigste en creatiefst uit zichzelf te halen en dat uit te drukken door middel van kleding en accessoires. Wie naar Mighty Good Man surft om stropdassen te kopen, bereidt zich maar beter voor op een overdaad, nee, een weldaad aan opties, mogelijkheden, suggesties en inspiraties.

Stropdassen kopen via internet

Misschien wil je het liefst een daadwerkelijke verkoper spreken wanneer je stropdassen gaat kopen. Dat is natuurlijk je goed recht. Realiseer je wel dat het werk van een verkoper in een winkel er vooral uit bestaat je zo veel mogelijk stropdassen, accessoires en andere dingen aan te smeren. Ga jij meer stropdassen kopen, dan gaan zij meer geld verdienen en daar zijn ze ook onbeschaamd op uit. Dat contact met een opdringerige verkoper heb je natuurlijk niet bij het online stropdassen kopen. Dat is een groot voordeel ten opzichte van stropdassen kopen in een fysieke winkel. Op Mighty Good Man kun je lekker zelf je tijd nemen voor het stropdassen kopen, uitzoek van accessoires, bestellen van overhemden en het inwinnen van advies en tips over kleding, combinaties en stijl. Geen opdringerigheid, uitsluitend beschikbaarheid van informatie en service. Reden genoeg om vooral nog via internet te shoppen, of je er nou op uit bent om stropdassen te kopen of iets anders. Bevallen de bestelde producten uiteindelijk toch niet, dan kun je alles altijd retourneren, zoals bij elke fatsoenlijke webshop mogelijk is.

Stropdassen: tips & tricks

Door middel van een stropdas kun je uitdrukking geven aan wie je bent. Het is dan wel belangrijk dat je weet hoe je overkomt: een te lange of knullig geknoopte stropdas kan je letterlijk de das omdoen, evenals een ongelukkig gekozen kleur of materiaal dat niet bij de rest van je outfit past. Ook hierover kun je overal allerlei tips vinden voor, tijdens of nadat je stropdassen gaat kopen. Zo is het belangrijk rekening te houden met:

  • Huidtype: dit klinkt misschien vreemd, maar afhankelijk van het type huid dat je hebt (glad, sproetig, met grove poriën, met baard, et cetera) is het verstandig verschillende types patroon of materiaal te kiezen die de huid in zekere zin ‘nadoen’ of imiteren. Hierdoor ontstaat een zo harmonisch mogelijk geheel.
  • Haartype: wat geldt voor huidtype, geldt ook voor haartype. Bij stijl haar past een effen kleur stropdas, bij golvend of krullend haar past beter een stropdas met een leuk patroontje.
  • Gezichtsvorm: heb je een rond gezicht, kies dan voor een stropdas met ronde vormen in het ontwerp; heb je een hoekig gezicht (harde kaaklijn, scherpe jukbeenderen), neem dan een stropdas met een hoekiger en strakker patroon.

Verder gelden voor het dragen en kopen van stropdassen dezelfde regels als voor het kopen van andere kleding en accessoires. Zo is het vrij algemeen bekend dat rood macht, dominantie en succes uitstraalt, terwijl blauw professionaliteit, rust en daadkracht representeert. Geel is meer vrolijken speels, groen is ontspannend, geruststellend en betrouwbaar, paars staat voor wijsheid en spiritualiteit en roze geeft weer dat je niet bang bent om je wat meer van je zachte kant te laten zien. Verder kun je met stropdassen ontzettend leuk variëren en reageren op wat er gaande is in de wereld of in je directe omgeving. Zo kun je stropdassen kopen voor allerlei verschillende gelegenheden zoals Kerst, Oud & Nieuw, Pasen, een WK voetbal of vakantie. Of je kunt laten zien wat je interessant vind door een themastropdas te kopen, zoals stropdassen van de Looney Tunes, Mickey Mouse, Lord of the Rings, Harry Potter, Doctor Who, Star Wars of zelfs My Little Pony. Dat soort stropdassen kun je bijna overal wel kopen, vooral omdat ze grappig zijn. Bij Mighty Good Man kun je vooral terecht om volwassen, stijlvolle en unieke stropdassen te kopen. De materialen verschillen van zijde tot wol en zelfs leer. Ben je dus op zoek naar stropdassen of andere soorten accessoires, ga dan even naar de webwinkel van Mighty Good Man.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn