Goedkope robot stofzuiger

Als ik een keer een goedkope robot stofzuiger tegenkwam op internet of in een folder, dan leek het me altijd zo ideaal om een dergelijk apparaat te bezitten! Want laten we eerlijk zijn, wie vindt het nu echt leuk om huishoudelijke klussen te moeten doen? Iedereen besteedt zijn tijd toch eigenlijk liever aan andere dingen? Ik weet dat dit voor mij in ieder geval wel op gaat, stofzuigen doe ik eigenlijk alleen maar omdat het ook niet echt fris is om in een vies huis te leven, ik doe het niet omdat ik het nu zo’n fijne klus vindt. Daarom leek een goedkope robot stofzuiger mij zo’n ideale aankoop, deze doet het werk dan immers allemaal gewoon voor je, daar hoef jij dan niet meer naar om te kijken! Je hoeft dan nooit meer zelf door het huis te sjouwen en alles te stofzuigen. Heerlijk leek me dat! Waarom heb ik er dan niet al vele jaren geleden eentje aangeschaft? Eerst vond ik ze gewoonweg te duur, toen ze net op de markt kwamen. De prijzen lagen toen dusdanig hoog voor deze artikelen dat ik me er gewoon niet eentje kon veroorloven. Later zakten de prijzen, maar toen kwam ook de twijfel: zou een goedkope robot stofzuiger wel goed werken? Moet je niet eigenlijk gewoon een wat duurdere variant aanschaffen?

Goedkope robot stofzuiger gekocht

Zo bleef ik dus maar twijfelen over het al dan niet aanschaffen van een goedkope robot stofzuiger. Maar op een gegeven moment kwam ik een keer terecht op Shop.Blaupunktrobotics.eu en daar zag ik exemplaren in de webwinkel staan die mij toch wel heel erg aanspraken. De prijzen lagen niet te hoog, zouden zelfs voordelig genoemd kunnen worden, en tegelijkertijd beloofden zij een uitstekende kwaliteit. Normaal gesproken zou ik daar wat sceptisch tegenover staan en het toch aan me voorbij laten gaan, maar nu had ik net wat extra geld verdiend, dus ik dacht: waarom ook niet? Ik heb me toen dus een goedkope robot stofzuiger van Blaupunkt aangeschaft. Voordat ik het apparaat in huis kreeg, kreeg ik toch nog wel weer wat twijfels. Zou het wel echt werken? Zou ik er wel echt iets aan hebben? Maar zodra ik hem in huis had staan en aan het werk zag gaan, verdwenen al mijn twijfels als sneeuw voor de zon. Wat een schitterend product is dit! Mocht jij nog twijfelen over de aanschaf van een goedkope robot stofzuiger, dan kan ik je echt aanraden om het apparaat van dit meer te kopen. Je zult er echt ontzettend veel plezier aan beleven!

Voordelen van Bluebot

De goedkope robot stofzuiger van Blaupunkt, Bluebot genaamd, biedt je namelijk diverse voordelen. Er zitten verschillende functies op die ik zelf heel erg handig vind, namelijk:

  • geruisloze werking
  • krachtige zuiging
  • dweilfunctie
  • automatisch terugkeren naar laadstation bij bijna lege accu
  • valpreventiesensor

Waarom vind ik dit nu zo ideaal? Doordat deze goedkope robot stofzuiger nagenoeg geruisloos werkt, ondervind jij hier geen hinder van als je televisie zit te kijken of een boek zit te lezen. Ik heb zelf de ervaring dat je eigenlijk helemaal niet gestoord wordt door het automatische zuigen. Ondanks dat het apparaat zo stilletjes werkt, is de werking toch zeer krachtig, hij beschikt echt over een uitstekende zuigkracht. Zelf vind ik de dweilfunctie ook heel praktisch, de machine kan vlekken verwijderen zodra hij deze tegenkomt. En door de valpreventiesensor, kan ik hem ook gerust op de bovenverdieping zijn werk laten doen, zonder dat ik bang hoef te zijn dat hij van de trap valt. Wat mij betreft is deze goedkope robot stofzuiger dus echt ideaal en ik zou niet meer zonder willen!

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn