Ik heb veel baat gehad bij fitness in Breda

Sinds ik een nieuwe functie heb gekregen op mijn werk, beweeg ik bijna niet meer. Vroeger moest ik heel veel overal en nergens zijn, maar tegenwoordig heb ik mijn eigen kantoor en kom ik de hele dag niet meer van mijn stoel af. Alhoewel het werk mij heel goed bevalt, merk ik dat ik er fysiek niet beter van wordt. De kilo’s blijven aan mij hangen als muggen aan kleefstrip en het was tegen het tij in zwemmen om deze kilo’s weer kwijt te raken. Vandaar dat ik op zoek ben gegaan naar mogelijkheden om mijn probleem aan te pakken. Ik kwam toen terecht bij Sportenslankstudio.nl. Deze studio werd mij aangeraden door een collega die hier ook was gaan afvallen. Ik zag aan haar dat dit haar heel veel goeds had gebracht. Zij was namelijk heel veel gewicht kwijt geraakt en dat was wat ik ook graag wilde. Ik zag op de site van dit bedrijf dat zij fitness in Breda aanboden. Dat leek mij een heel goede manier om aan mijn gewicht te werken. Ik wilde al heel lang aan fitness in Breda beginnen, maar ik kon nooit de motivatie opbrengen om ook daadwerkelijk te beginnen met fitness in Breda. Vandaar dat ik nu graag aan fitness in Breda wilde beginnen aan de hand van een coach. Wanneer ik namelijk iemand had die mij vertelde wat ik moest doen en dat ik vooral moest komen, zou dat waarschijnlijk wel helpen om mijn fitness in Breda ook vol te houden. Vandaar dat ik maar eens even ben gaan informeren of de mensen van Sportenslankstudio.nl nog ruimte hadden voor nieuwe mensen. Dat bleek het geval te zijn. Ik werd gevraagd om een keer langs te komen om te bespreken wat ik graag wilde. Ik kreeg toen te horen wat de mogelijkheden waren en dat maakte mij meteen erg enthousiast over fitness in Breda. Ik heb mij diezelfde dag daarom nog ingeschreven zodat ik snel kon beginnen met sporten.

Ik voel mij veel energieker sinds ik fitness in Breda beoefen

Toen ik de eerste keer bij de mensen van Sportenslankstudio.nl kwam, hebben wij een gesprek gevoerd over de doelen die ik wilde behalen. Voor mij was het voornamelijk belangrijk dat ik een aantal kilo’s kwijt zou kunnen raken en dat ik mij energieker zou gaan voelen. Wanneer dit het geval was, zou ik na een dag werken hopelijk niet meer zo vermoeid thuiskomen. De mensen van Sportenslankstudio.nl vertelden mij dat fitness in Breda mij heel veel goeds zou kunnen brengen. Ik had namelijk behoorlijk wat extra kilo’s en het was belangrijk dat ik deze kwijt zou raken. Vandaar dat mijn fitness in Breda ook gericht zou worden op het opbouwen van mijn conditie en op het afbouwen van mijn gewicht. Dat sprak mij zeer aan. Ik ben meteen begonnen met mijn fitness in Breda en ik kan u zeggen dat ik daar meteen plezier in had. De mensen van Sportenslankstudio.nl weten namelijk heel goed hoe ze fitness in Breda leuk moeten maken. Ik heb het daarom ook nooit als een opgave ervaren om weer naar de sportschool te gaan.

Ik voel mij stukken beter!

Sinds ik aan fitness in Breda doe, voel ik mij heel veel beter. Ik ben al behoorlijk wat gewicht kwijtgeraakt en bovendien voel ik mij energieker. Dat alles dankzij de goede begeleiding die ik heb gekregen. Kortom:

  • ik sport hier met heel veel plezier
  • ik ben al veel kilo’s kwijtgeraakt
  • ik betaal voor het sporten een lage prijs

Wilt u ook met deze mensen werken? Kijk dan even op hun site.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn