Op zoek naar een goede kapper in Amsterdam West 

Ik ben nog niet zo lang geleden naar Amsterdam West verhuisd. Ik kom oorspronkelijk uit Eindhoven, maar ben voor mijn nieuwe baan verhuisd. Amsterdam West is vrij nieuw voor mij, daar ik er eigenlijk voordat ik ging verhuizen nooit eerder ben geweest. Ik ben er inmiddels een beetje gewend geraakt en heb mijn plekje er ook wel gevonden. Ik heb een aantal cafés gevonden waar ik graag naartoe ga, ik heb een supermarkt gevonden waar ik mijn dagelijkse boodschappen kan doen en ik weet een aantal fijne restaurantjes te vinden waar ik heerlijk uit eten kan gaan. Echter ben ik wel nog op zoek naar een kapper in Amsterdam West. Mijn begint toch wel wat lang te worden en ik ben dus dringend op zoek naar een goede kapper in Amsterdam West speciaal voor mannen. 

Kees Bregman, een goede kapper in Amsterdam West speciaal voor mannen. 

Ik was dus op zoek naar een goede kapper in Amsterdam West. Het liefst een kapper speciaal voor mannen. Ik vind het namelijk fijn om door een man geknipt te worden. Ik kan het dan tijdens mijn knipbeurt hebben over dingen als de Formule 1 of over een goed glas whisky. Ik was dus op internet aan het zoeken naar een kapper in Amsterdam West waar ik terecht zou kunnen. Na een tijdje zoeken, kwam ik terecht bij Kees Bregman. Kees Bregman is een kapper in Amsterdam West speciaal voor mannen. Zijn website mannenkapper-keesbregman zag er ontzettend professioneel uit en ik was dan ook gelijk enthousiast. Kees Bregman is een oud profvoetballer die nu dus kapper in Amsterdam West is. Volgens de website kan ik bij Kees Bregman het volgende verwachten: 

  • Ik kan daar goed geknipt worden 
  • De kapsalon heeft een café-achtige sfeer 
  • Ik kan gezellig een praatje maken met de kapper 
  • No nonsens mentaliteit en een nuchtere aanpak 
  • Gezellig als mannen onder elkaar in de kapsalon zitten 

Na het lezen van de beschrijving op de site, was best enthousiast geworden over Kees Bregman. Ik besloot om er een bezoekje te brengen en te kijken hoe het er in het echt uitzag. Ik stapte op de tram en ging op weg naar de kapsalon. De kapsalon bevindt zich aan de Bos en Lommerweg, wat gelukkig niet ver weg is. De kapsalon zag er netjes uit en toen ik binnenstapte, waande ik mij inderdaad in een café-achtige sfeer. Ik voelde me er gelijk thuis en wist dat ik mijn haren hier wilde laten knippen. Ik maakte een praatje met de kapper en hij vertelde mij dat ik gelijk een afspraak kon maken in de salon of dat later via de website kon doen. Ik maakte natuurlijk gelijk mijn afspraak voor de dag erop. Toen ik de dag erop terugkwam voor mijn knipbeurt, werd mij gelijk een drankje aangeboden. Ik mocht zitten en voelde me gelijk op mijn gemak. De knipbeurt was snel klaar en ik maakte ondertussen een gezellig praatje met de kapper. Mijn haar ziet er weer perfect uit en ik heb een gezellige dag bij de kapsalon gehad. 

Een kapsalon voor mannen onder elkaar 

Als jij ook op zoek bent naar een goede kapper in Amsterdam West speciaal voor mannen, dan raad ik je Kees Bregman aan. Er hangt een uitstekende sfeer en je kunt er gezellig als mannen onder elkaar over van alles praten. Mijn haar ziet er perfect uit na mijn knipbeurt bij Kees Bregman. Ik ga er zeker vaker terug om mijn haar te laten doen en natuurlijk ook voor de gezelligheid. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn