Voor ieder type bedrijfsafval is er een oplossing

Bedrijfsafval is er altijd. Maar wellicht weet u niet waar u met al het afval heen moet en blijft het opstapelen bij uw pand. Ook vertrouwelijke papieren gooit u liever niet zomaar bij het afval. Milieu Service Nederland zorgt voor een snelle en geruisloze afvoer van elk type bedrijfsafval dat uw organisatie produceert. Dat alles tegen de laagste prijs. Daarbij coördineren wij alle afvalstromen vanaf het moment van inzameling tot aan de verwerking. Geen enkele afvalstroom is voor ons een probleem, doordat wij veel verschillende inzamelmiddelen hebben voor uw bedrijfsafval. Wij laten u graag kennismaken met onze verschillende afvalcontainers zodat u gelijk nog kunt starten met uw bedrijfsafval op een efficiënte manier verzamelen en afvoeren.

Bedrijfsafval eenvoudig afvoeren in een van onze containers

Bij het runnen van een bedrijf komt er ook veel bedrijfsafval vrij. Dit kan zich gaan ophopen bij uw kantoor of werkplaats en daarnaast ook nare geuren met zich meebrengen. Hoewel u een container heeft, kunt u het bedrijfsafval niet kwijt. Daarom zijn er nu grotere containers bij ons beschikbaar die geschikt zijn voor iedere branche. Daarom maakt het niet uit of u voornamelijk papier, karton, swill, plastic, glas of chemisch afval heeft. Voor ieder soort bedrijfsafval is er een geschikt inzamelmiddel beschikbaar. Hierbij voeren wij een gratis afvalscan uit, waarmee wij de diverse afvalstromen en volumes in kaart kunnen brengen. Op basis daarvan kunnen wij u een duidelijk en goed onderbouwd advies geven over de meest geschikte inzamelmiddelen. Wij zorgen er daarnaast ook voor dat het inzamelmiddel goed aansluit bij uw wensen. Zo weet u zeker dat de container niet snel vol zal raken met uw bedrijfsafval en hoeven er ook geen onnodige kilometers gereden te worden om de halflege container te legen. Hierbij worden al onze middelen volledig op de branche georiënteerd, zodat er aan alle wensen en kwaliteitseisen voldaan wordt. Wij hebben verschillende containers beschikbaar voor het bedrijfsafval, waaronder:

  • Perscontainers
  • Rolcontainers
  • Miniperscontainers
  • Ondergrondse containers
  • Afzetcontainers
  • Multi afvalcontainers

Voor een volledig overzicht van onze containers verwijzen wij u graag door naar milieuservicenederland.nl. Hier staat per container precies omschreven voor welk type bedrijfsafval deze geschikt is. U kunt hier ook in enkele simpele stappen een vrijblijvende offerte aanvragen om te zien wat u per maand gaat betalen aan onze container.

Steeds strengere milieuvoorschriften zijn bij ons geen probleem

Milieu Service Nederland is uw specialist op het gebied van afvoer van al uw afval. Wij hebben ruim 30 jaar ervaring op het gebied van afvalinzameling en spelen in op de steeds strenger wordende milieuvoorschriften. Hierdoor hebben wij een goede reputatie opgebouwd door heel Nederland. Onze uitgebreide kennis en ervaring en ons ruime assortiment stellen ons in staat om voor iedere situatie een geschikte oplossing te vinden. Wij kunnen dienen als totaalleverancier op het gebied van afvalinzameling en bieden onze diensten graag aan in iedere branche. Wij zijn meegegroeid met alle vernieuwingen binnen de branche, waardoor wij onszelf zijn blijven ontwikkelen. Zo kunt u bij ons niet alleen terecht voor een container, maar kunnen wij ook uw vertrouwelijke documenten veilig vernietigen. Dit doen wij altijd ter plekke in een speciale bus, waardoor uw documenten nooit in verkeerde handen zullen vallen. Wilt u meer informatie over onze werkwijze en producten, of heeft u behoefte aan advies? Neem dan contact met ons op middels de contactgegevens die vermeld staan op onze website. U kunt hier ook ons contactformulier invullen. Zodra wij uw gegevens hebben ontvangen nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op om uw vragen te beantwoorden.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn