Schaatsen kopen voor een uniek familie-uitje

De winter heeft officieel zijn intrede gedaan. De eerste winterse buien zijn gevallen, het vriest zowel overdag als ’s nachts zeer regelmatig en de dagen zijn kort. De winter staat bekend om zijn sfeervolle en gezellige dagen. We zijn veel samen met familie en vrienden en brengen onze dagen voornamelijk binnen door. Samen met de kinderen een film kijken, pannenkoeken bakken en gezellig samen spelletjes spelen. Toch is er buiten genoeg te beleven. Het bos met zijn prachtig bevroren blaadjes bijvoorbeeld, een wandeling langs de sloten, of bijvoorbeeld schaatsen kopen bij een bezoekje aan wheelz4kids.com om daarná heerlijk de bevroren meren te bezoeken! Schaatsen kopen voor kinderen is een hele opgave. Ze moeten namelijk goed passen om blaren en andere ongemakken te kunnen voorkomen. Daarnaast moet er ruimte zijn aan de voorkant van de voet, zodat de voet zacht wordt opgevangen bij iedere schaatsbeweging. Bij Wheelz4Kids kunt u schaatsen kopen welke verstelbaar zijn in 4 maten. Denk bijvoorbeeld aan maat 30-33. Dit brengt diverse voordelen met zich mee:

  • Ze kunnen vanuit thuis besteld worden,
  • Ze kunnen zeker 2 jaar mee,
  • Ze hoeven niet op de groei te worden gekocht.

Diverse modellen schaatsen kopen?

Nadat u besloten heeft een gezellig familie-uitje te plannen met uw kind(eren), kunt u de schaatsen kopen samen met uw kind(eren). Wij hebben bij Wheelz4Kids namelijk een erg groot assortiment aan diverse soorten schaatsen, zodat er voor ieder een mooi paar schaatsen bij zit! Van rood tot groen, blauw tot geel en van paars tot zwart en wit. Alle kleuren zijn te vinden in ons grote assortiment. Schaatsen zijn er in heel veel verschillende vormen en maten, kleuren en soorten. Daarom hebben wij tijdens het maken van onze website heel erg gedacht aan het gebruikersgemak tijdens uw bezoek. Aan de linkerkant van de pagina vindt u een eenvoudig filtersysteem. Hier kunt u samen met uw kind(eren) bepalen welke kleur de schaatsen moeten zijn, in welke maat en voor bijvoorbeeld welk geslacht. Ook kunt u de accessoires en de samenstelling van de schaatsen bepalen, evenals het budget dat u voor de schaatsen heeft. Daarnaast kunt u zich afvragen welk type schaats (wilt u bijvoorbeeld kunstschaatsen kopen, of liever norenschaatsen?) u wilt kopen en waar u ze graag voor wilt (laten) gebruiken. Wilt u bijvoorbeeld schaatsen kopen die tevens als skeelers kunnen functioneren? En wilt u schaatsen kopen voor uw kind(eren), of wellicht ook voor uzelf? Welke materialen wilt u graag dat de schaatsen hebben? U kunt het allemaal filteren aan de linkerkant van de website! Op deze manier hoeft schaatsen kopen geen lastige opgave te zijn. Samen met uw kind zoekt u zijn of haar favoriete model uit, u klikt de juiste maat aan en ze worden (zonder tegenslagen) de volgende werkdag al bij u bezorgd. Zo kunt u al heel snel genieten van het prachtig bevroren meer bij u om te hoek!

Service van Wheelz4Kids

Klantgerichtheid vinden we bij Wheelz4Kids erg belangrijk. Daarom verzenden we niet alleen binnen Nederland en België, maar zijn onze producten internationaal te bestellen en te leveren. Verzendingen van boven de €50 worden kosteloos verzonden. Verzendingen onder de €50 worden verstuurd met verzendkosten van €7,95. Mocht de maat of de bestelling in het algemeen toch niet goed zijn, dan heeft u de kans om deze binnen 30 dagen te retourneren. De kosten hiervoor bedragen binnen Nederland en België €5. Daarnaast is het uiteraard altijd mogelijk om per e-mail contact met ons op te nemen. Wij staan u graag te woord voor al uw vragen en/of opmerkingen!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn