Wilt u een pipowagen kopen?

Wilt u een pipowagen kopen? Dan is een gebruikte pipowagen een prima oplossing als u direct of tijdelijk een nodig heeft. Dit zorgt ervoor dat u afhankelijk bent van het beschikbare aanbod, deze wisselt wekelijks. 

Echter is het ook mogelijk om een nieuwe pipowagen te kopen. Een pipowagen wordt natuurlijk intensief gebruikt en staat vak in weer en wind, dit maakt het erg belangrijk dat de wagen robuust en sterk is. Hiervoor zijn verschillende voorwaarden gemaakt die Harmsen schaftwagens gebruikt bij de bouw van pipowagens. Er wordt gezorgd voor kwaliteit materialen met een betrouwbare constructie, dit zorgt voor een lange levensduur en veiligheid op de weg of bouwplaats.

Pipowagen

Er kan een gebruikte pipowagen gekocht worden, eentje met toilet of een snelverkeer pipowagen. De nieuwe pipowagen kunnen zelf samengesteld worden. De grootte, de indeling en accessoires kunnen naar wens gekozen worden. Ook wordt er controle gedaan op de verlichting, verwarming en veiligheid. Bij veiligheid wordt er bijvoorbeeld gekeken naar de remmen en banden. De pipowagen heeft een eigen artikelnummer,  worden beoordeeld op staat, beschikken over een eigen kenteken en verder worden de afmeting en inrichtingselementen weergegeven. Bijvoorbeeld of er een tafel of een berging inzit. De pipowagen bestaat uit verschillende kwalitatieve onderdelen:

  • Maatwerk interieur en massief hout: het is belangrijk dat de pipowagen praktisch ingericht is, voldoende ruimte heeft maar ook overzichtelijk is. De keuze voor banken of stoelen, een grote of kleine berging, aantal schappen, het keukenblok of sanitaire voorzieningen kan u helemaal zelf bepalen. De kasten en schappen worden in onze eigen meubelmakerij van massief hout gemaakt en voorzien van sterk hang- en sluitwerk.
  • Solide carrosserie: de carrosserie van de pipowagen bestaan uit een polyester buiten- en binnenwand mer hiertussen vier centimeter isolatie. De buitenzijde is versterkt met weefsel, deze harde beschermlaag zorgt voor extra stevigheid.
  • Chassis: bij de chassis van de pipowagen kunt u kiezen uit een aangepaste- of standaard versie. Dit ligt aan de manier waarop u de wagen gebruikt. Wanneer u veel en zwaar gereedschap mee heeft, is het goed om te kijken naar een  3- of 4-asser. Het kan ook zijn dat de assen iets naar voor gezet moeten worden voor een betere kogeldruk.
  • Versterkt dak: de daken van de pipowagen hebben vier centimeter isolatie, dit is meer dan de standaard van twee centimeter. Dit zorgt voor een betere isolatie maar ook meer stevigheid zodat er bijvoorbeeld daksteunen geplaatst kunnen worden. De daken bestaan uit een deel en worden gegoten. Een UV-werende gelcoting zorgt ervoor dat het dak bestand is tegen de brandende zon. Zonnepanelen zijn ook mogelijk.

Onderdelen pipowagen

Harmsen verkoopt ook verschillende losse onderdelen voor de pipowagen. Dit maakt het mogelijk om een onderdeel te vervangen na intensief gebruik of een ongelukje. Het gaat om de volgende onderdelen waarvoor accessoires aangeschaft kunnen worden: chassis, elektra, gas, hang- en sluitwerk, interieur, toiletten, wagenbouw en water.

De prijzen van de pipowagen worden weergegeven en zijn exclusief btw en transportkosten. Dus bent u opzoek naar een pipowagen of twijfelt u tussen een gebruikte of een nieuwe pipowagen? Neem dan gerust contact met ons op voor eventueel advies.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn