Zo leuk is kickboksen in Utrecht

Plezier en respect zijn twee heel belangrijke zaken in de wereld van sport. En dat is precies waarom ik zo van kickboksen houd. Ik vind het ten eerste geweldig om te doen, maar dat komt voornamelijk doordat respect hier zo hoog in het vaandel staat. Een paar jaar geleden zat ik niet goed in mijn vel en toen raadde een vriend me aan om te gaan kickboksen in Utrecht. Ik had dit nog nooit eerder gedaan dus dat vond ik best wel spannend. Ik had altijd het idee dat kickboksen in Utrecht of in welke stad dan ook, geschikt zou zijn voor mensen die heel erg getraind zijn. Bovendien is vechten iets waar ik totaal niet van houd. Maar die vriend had een adres zei hij, waarbij kickboksen in Utrecht helemaal geweldig zou zijn. Dus ik besloot een keer een proefles te nemen en ik kan niet anders zeggen dan dat ik het gelijk geweldig vond. Ik kan het echt iedereen aanraden om een keer te gaan kickboksen in Utrecht. Het is voor iedereen geschikt, zeker ook als je normaal niet van vechten houdt. Ik kwam er namelijk achter dat het juist veel met ontzag en respect te maken heeft, dus het is zeker de moeite waard om een keer te proberen.

Kickboksen in Utrecht? Ga naar Yard Gym

Wil je kickboksen in Utrecht, dan moet je natuurlijk wel een goed adres hebben waar je terecht kunt. En dat is Yard Gym. Ik kwam via die vriend gelijk bij deze goede gym terecht, hier is kickboksen in Utrecht echt te leuk. De instructeurs zijn hier echt te gek, ze zijn niet alleen heel vriendelijk maar weten je ook als geen ander te motiveren om het beste uit jezelf te halen. Dat had ik echt nodig, daardoor kom je erachter dat je tot veel meer in staat bent dan dat je aanvankelijk wellicht dacht. Het is niet te geloven hoe veel ik uit het kickboksen haal. Ik voel me natuurlijk fysiek een stuk fitter, want het kan behoorlijk intensief zijn. Maar dat is zeker niet het enige positieve, want ik merk dat ik er mentaal ook echt sterker door ben geworden. Hiervoor sportte ik niet omdat ik dacht dat ik daar de energie niet voor had. Maar het is ongelooflijk hoeveel energie je juist krijgt van het kickboksen in Utrecht, zelfs als je denkt dat je batterij leeg is…

Voel je beter dankzij Yard Gym

Ben je nog niet bekend met kickboksen? Dan zou ik het zeker een keer uitproberen. Op meerdere vlakken is het heel goed voor je. Wil je dan gelijk bij een goede gym sporten, dan is Yard Gym absoluut een aanrader om meerdere redenen:

  • Goede instructeurs
  • Fijne sfeer
  • Mooi aanbod sportlessen
  • Professioneel en persoonlijke benadering

Het is echt heel prettig om hier te sporten, het is ongelooflijk wat dat voor je kan doen. Probeer het gewoon eens uit, dat kun je doen door een proefles mee te doen. Bij Yard Gym kun je voor nog veel meer lessen terecht. Dus pak je laptop of je smartphone en ga naar de site yard-gym.nl. Hier vind je meer informatie over de lessen die je hier kunt volgen. Ik weet dat ik hier zeker nog lang zal blijven sporten, want ik ga er nog elke keer met veel plezier heen. Dat heb ik niet eerder ervaren, dus dat is echt uniek. Ik ben Yard Gym heel dankbaar dat ik niet alleen lichamelijk me beter voel, maar zeker ook geestelijk. Daarom zou ik het iedereen willen aanraden om gewoon eens naar Yard Gym te gaan.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn